slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ????


Ο δήμαρχος με το κουτί με τα εργαλεία 
που  χρησιμοποίησε για να ανοίξει
 το γραφείο και το ντουλάπι


ΣΧΟΛΙΟ Μ.Μ.: ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ  ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

 Νάξος: Δήμαρχος σε ρόλο "διαρρήκτη" για να πάρει δημοτικά έγγραφα
Σε ακραίες καταστάσεις κατέληξε η άρνηση του πρώην προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Νάξου, Βαρσαμά Συμεώνογλου, να αποδεχθεί την απάντηση της Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ότι μέχρι την εξέταση της προσφυγής και αναστολής που έχει υποβάλει κατά της ανακοίνωσης του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ότι ......
πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας δεν είναι πλέον ο ίδιος, αλλά ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος. Μέχρι χθες Παρασκευή, παρά την οδηγία της ΑΔΑ,, ο πρώην πρόεδρος, όπως δήλωσε στο Naxos News ο δήμαρχος, αρνιόταν να παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου του προέδρου και της ντουλάπας ώστε να λειτουργήσει η Δημοτική Κοινότητα κι έτσι αποφάσισε ο ίδιος να παρέμβει δραστικά (Ηχητικό)

Σύμφωνα με το δήμαρχο, Μανόλη Μαργαρίτη, προτού αναγκαστεί να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, ενημέρωσε και την Εισαγγελία και το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου.

Πριν προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, ζήτησε για μια ακόμη φορά, όπως λέει, από τον κ. Βαρσαμά Συμεώνογλου να του παραδώσει τα κλειδιά και όταν εκείνος αρνήθηκε, παραβίασε τις κλειδαριές ώστε να παραλάβει τα έγγραφα της Κοινότητας.

Στη συνέχεια έγινε αντικατάσταση κλειδαριών.

Ο δήμαρχος, επισημαίνει, ότι η Δημοτική Κοινότητα της Χώρας Νάξου με το μεγαλύτερο αριθμό κατοίκων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα όριά της, πρέπει να λειτουργεί και θα λειτουργήσει.

Ακόμη, τονίζει, ότι εν όψει ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του δήμου δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν τα στοιχεία που είναι καταγεγραμμένα.

Ο κ. Μανόλης Μαργαρίτης, διευκρινίζει, ότι δεν επιθυμούσε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την άρνηση του πρώην προέδρου να παραδώσει τα κλειδιά ώστε να λειτουργήσει και πάλι η Δημοτική Κοινότητα Νάξου, υπογραμμίζει όμως, ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να αφήσει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΑΧΟS NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια: