slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΩΜΙΑΚΗΣ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩΜΙΑΚΗΣ




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΩΜΙΑΚΗΣ Η προσφορά του Πνευματικού Κέντρου σαν μοναδικό κύτταρο πολιτισμού στο χωριό
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κωμιακής στηρίζει το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής δηλώνει ότι η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους κωμιακίτες από τους οποίους και φτιάχτηκε με προσφορές και προσωπική τους εργασία και την ευθύνη για τη διαχείριση την έχει το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο.
Η προσφορά του Πνευματικού Κέντρου σαν μοναδικό κύτταρο πολιτισμού στο χωριό, είναι πολύ μεγάλη. Ειδικά με τη σημερινή κατάσταση δίνει διέξοδο και τη δυνατότητα με τη συνεργασία των συλλόγων να αντιμετωπιστούν και άλλες καταστάσεις.
Θα σταθούμε στο πλευρό του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευμ. Κέντρου. Όχι μόνο επειδή στεγαζόμαστε στο ίδιο χώρο, αλλά και επειδή νιώθουμε την ανάγκη μαζί με το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου και όλους τους κωμιακίτες, να αγωνιστούμε ενάντια σε τέτοιες ενέργειες όπως το εξώδικο – έξωση που μας κοινοποίησε η εκκλησία.


Για το ΔΣ:
Η πρόεδρος Η Γραμματέας
Ευδοξία Καραμπίνη Ιωάννα Κορρέ ΚΩΜΙΑΚΗ 26/2/2013















Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κωμιακής στηρίζει το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το Πνευματικό Κέντρο Κορωνίδας το οποίο φτιάχτηκε από προσφορές και προσωπική εργασία των κωμιακιτών, έχει συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού και δίνει διέξοδο προς αυτή την κατεύθυνση στα παιδιά μας, αφού δεν υπάρχει άλλος τέτοιος χώρος στο χωριό μας.
Είναι κτήμα των κωμιακιτών και η διαχείριση του ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο.
Σαν σύλλογος θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια του ΔΣ του Πνευμ. Κέντρου, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί αυτός ο χώρος για το καλό των παιδιών μας και όλου του χωριού.


Για το ΔΣ:
Η πρόεδρος Η γραμματέας
Παρασκευή Βιτζηλαίου Ιωάννα Μιχ. Κορρέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: