slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ πρώην Βουλευτής: Ανακοίνωση για τη συγχώνευση-κατάργηση του Νοσοκομείου Νάξου

Προσθήκη λεζάντας
 Η μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης, πολιτική υποτέλειας, εξαθλίωσης του λαού και παράδοσης της χώρας μας ως φτηνού αγαθού στη Μέρκελ και τους εταίρους της, δεν μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτους τους θεσμούς και τους φορείς της υγείας των νησιών μας, που με μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες δημιούργησε ο λαός της......
Νάξου.          
            Το νοσοκομείο της Νάξου, δημιούργημα αυτών των αγώνων, πάγιο αίτημα των ναξιωτών από το ...1900, αφού σκόπιμα το άφησαν από το 2004 μισό και ουδέποτε το έθεσαν σε λειτουργία, τώρα έρχονται να το ...συγχωνεύσουν, στην πραγματικότητα να το καταργήσουν.
            Διαγράφουν τις ιδιαιτερότητες των νησιωτικών περιοχών, αναγνωρισμένες απ' το Σύνταγμα, έχουν ήδη υποβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών  υγείας  ακόμη και στη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και προχωρούν στην κατάργηση μιας νοσηλευτικής μονάδας με πλήρη και επαρκή υποδομή, κατάλληλη για την κάλυψη όλων των αναγκών του ευρύτερου νησιωτικού συμπλέγματος και έτοιμη εδώ και πολύ καιρό να τεθεί σε λειτουργία.   
            Ένας δρόμος υπάρχει για να ανακοπεί αυτή η καταστροφική πολιτική, ο Αγώνας του Λαού, των φορέων του, των εργαζόμενων στον τομέα της Υγείας.
            Γι αυτό τάσσομαι στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα για τη σωτηρία του νοσοκομείου Νάξου και συνυπογράφω τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας.

Νίκος Λεβογιάννης
            .             

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια τί έκανες μωρέ;;;;;;
Με το καλό στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ !!!!
Μήπως θά 'σαι ο πρώτος ή ο τελευταίος;

Καλόν αγώνα Νικολάκη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια κακέ, κομματικέ εγκάθετε, επιπόλαιε, αδιάφορε,ασυγχώρητε και επικίνδυνε πατριώτη ο Ν. Λεβογιάννης εξασφάλιζε με ενέργειες του πιστώσεις για εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα στις Κυκλάδες, συγκέντρωνε στοιχεία και εξέδιδε (κάποιες φορές με έξοδα του) τόμους με πολιτιστικό και λαογραφικό υλικό για τον τόπο του, συμβούλεψε με την εμπειρία του πολλάκις τους τοπικούς άρχοντες, έδωσε εκατοντάδες διαλέξεις στην Αθήνα και τη Νάξο για τις παραδόσεις και την ιστορία του τόπου του και ανέδειξε δύο μοναδικούς αρχαιολογικούς τόπους στην ευρύτερη περιοχή της γενέτειρας του. Όλα αυτά, θέλεις δε θέλεις, τον αναδεικνύουν στους πέντε σπουδαιότερους εν ζωή ανθρώπους του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Τα έκανε όλα αυτά? Λίγα είναι. Με τόσο χρόνο που είχε ζώντας με το κρατικό χρήμα, μπορούσε να κάνει περισσότερα.
Άστο καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Καλά το είπες συμπλεγματικέ. Ζώντας με το κρατικό χρήμα ως υπάλληλος του Κράτους. ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Πράγμα που είμαι σίγουρος ότι έκανες σε όλη σου τη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα που με πάθος υπηρέτησε για 30 χρόνια εξασφάλισε στον ίδιο δύο συντάξεις. Τώρα που αυτό το σύστημα πάει να κάνει και κάτι σωστό και να <> τις δύο του συντάξεις σε μία ξεσηκώνεται και μπαίνει μπροστάρης στον της μη <> του Νοσοκομείου. Προχώρα αγωνιστή της πενταροδεκάρας και τώρα του και αν πηγαίνοντας στην Κωμιακή στο χωριό σου σε χαιρετήσουν έστω και ο ένας στους δέκα τότε κατέβα και δήμαρχος με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί και από εκεί αν κυβερνήσουν οι νέοι σου σύντροφοι να σου βγάλουν και μία σύνταξη δημάρχου σαν τη βουλευτική που σου δώσανε, ευτυχώς όχι εγώ αλλά οι ηλίθιοι ψηφοφόροι σου του ΠΑΣΟΚ. Πάντως οι Απολλωνιάτες θα σε σηκώσουμε στα χέρια και θα σε ψηφίσουμε μονοκούκι για όσα πολλά καλά μας έχεις προσφέρει και προπάντων για το λιμανάκι μας.