slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Basta ορέ Σκουρλέτη!

Basta-ore-skoyrleti
Δεν ξέρω ποιος είναι και τι είναι ο Σκουρλέτης. Διάβασα όμως μια ανακοίνωση του στην οποία «καρφώνει» στο ΕΣΡ τα κανάλια και τα ΜΜΕ που, όπως υποστηρίζει, παραποίησαν τις δηλώσεις Δραγασάκη.

Και σα να μην έφτανε αυτό καρφώνει και μερικά sites καιblogs τα οποία άσκησαν σκληρή κριτική στις δηλώσεις του, εμπνευσμένου κατά τα άλλα, Δραγασάκη. Δηλαδή για να καταλάβω. Θα καλέσει το ΕΣΡ τους διαχειριστές του dexiextrem.blogspot.gr για να τους ζητήσει λογαριασμό;
 Λάθος. Έκανε λάθος ο κ. Σκουρλέτης. Γιατί θα πρέπει να ξέρει ότι είναι καλύτερη αυτή η.....
κριτική -έστω και από ανώνυμα blogs- από την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ των συμφερόντων.
Και για το πάρουμε το πράγμα από την αρχή. Δεν είναι δυνατόν ένα αριστερό κόμμα να διεκδικεί το δίκιο του σε ένα καθαρά αστικό σύστημα διαιτησίας όπως είναι το ΕΣΡ. Δεν είναι επίσης δυνατόν να θέλει να λογοκρίνονται ακόμα και οι ποιο αυστηρές κριτικές –μπορεί και άδικες- που του ασκεί ο Τύπος.

Αυτό λέγεται λογοκρισία. Και τέτοιες μεθόδους έχουμε δει μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Στην χούντα, στην χούντα του Πινοσέτ, στις δικτατορίες των χωρών της Λατινικής Αμερικής, του Φράνκο αλλά και του Στάλιν.
Δεν αρμόζει συνεπώς σε μια δημοκρατική παράταξη, όπως διατείνεται ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,  να ακολουθεί τέτοιες πρακτικές.

Γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εμπλακεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο νταϊλίκι των «μολών λαβέ» και τον ηρωισμό σε μάταιους και αδικαίωτους πολέμους δηλαδή σε μια παραισθησιογόνα διαφυγή από την σύγχρονή πραγματικότητα. Ο Τύπος κ. Σκουρλέτη πρέπει να είναι ελεύθερος όσο και αν σας στεναχωρούν οι κριτικές και ενίοτε οι επιθέσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ότι σκ..ά τα αριστερίζοντα blogs το ίδιο και τα δεξιά. Φασίζοντα και τα μεν αι τα δε και αυτοί που τα υπηρετούν. Άντε γεια.