slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γελάει ο κόσμος: Κίνηση του βοσκού στο ΠΑΣΟΚ με 75 υπογραφές

Σε συστράτευση για εύρεση της χαμένης κουτάλας καλεί ο πρώην γραμματέας του Κινήματος

Τη δική του κίνηση επιχειρεί να κάνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας το δικό του εσωκομματικό ρεύμα. Μετά το συνέδριο και τις αλλαγές που θα προκύψουν τα ρεύματα θα είναι θεσμοθετημένα και ο πρώην γραμματέας του κινήματος μαζί με άλλα 75 στελέχη καλεί σε συστράτευση ετσι ώστε να μην αλλάξει η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων:

"Απευθυνόμαστε σε όσους παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, παρά τις διαφωνίες τους, την απογοήτευση τους ή και το θυμό τους. Όλα αυτά είναι θεμιτά και, σε αρκετές περιπτώσεις, δικαιολογημένα. Αυτό που δεν δικαιολογείται, είναι η άρνηση συμβολής στην διαμόρφωση των θέσεων, της φυσιογνωμίας και των συλλογικών οργάνων του Κινήματος. Στην ουσία, δηλαδή, η αποχή από τις διαδικασίες που θα καθορίσουν το μέλλον των πολιτών που ανήκουν στην Δημοκρατική Παράταξη και απαιτούν προοδευτικές λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας σήμερα. "

Ανάμεσα στα ονόματα που υπογράφουν είναι εκτός του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο Σήφης Βαλυράκης, ο Παντελής Οικονόμου, ο Γιάννης Διαμαντίδης και η Κατερίνα Μπατζελή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτανε να μαζεψουν κοσμο για το συνεδριο
Να μακιγιαρουν το πτωμα δηλαδη

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατική παράταξη με διαφορετικές ονομασίες από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου και μέχρι σήμερα είναι αυτή που πάντα σε δύσκολες περιόδους έβγαζε την Ελλάδα από τα αδιέξοδα που άλλοι την είχαν οδηγήσει. Πάντα αναγεννιόταν και δυνάμωνε με την εθνική και πατριωτική της στάση όπως και τώρα στηρίζοντας πρώτα το συμφέρον της Χώρας και όχι του κόμματος. Σε λίγο θα καταλάβει και πάλι ο λαός όπως και άλλες φορές στο παρελθόν ποιοι είναι οι εθνικά υπεύθυνοι και ποιοι παίζουν με τον πόνο και τα βάσανα της Ελλάδας και του λαού για κομματικούς και μόνο σκοπούς. Η μεγάλη και ενωμένη κεντροαριστερά που είναι η συνέχεια της ιστορικής δημοκρατικής μας παράταξης θα είναι και πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη με κορμό το ΠΑΣΟΚ που θα βγάλει και πάλι την Ελλάδα από τα αδιέξοδα. Τα πτώματα των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από τις Εθνικές καταστροφές και τους εμφύλιους υπήρξαν από τα λάθη και τις συγκρούσεις των αριστερά και δεξιά του ΠΑΣΟΚ παρατάξεων. Εσείς πάντα μακιγιάρατε από τη μια και από την άλλη πλευρά τα πτώματα των δικών σας επιλογών. Δε θα σας επιτρέψουμε να διχάσετε και πάλι τον λαό και την Ελλάδα.