slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων, προσκαλεί όλους τους συμπατριώτες μας στη μεγάλη συγκέντρωση - ημερίδα που διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 11.00 πμ στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου ( Καραϊσκάκη και Ρεθύμνης στην καμινάδα ) με θέμα :

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Όλοι μαζί, με μια φωνή να απαιτήσουμε :


Ø Την άμεση στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Νάξου με την κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών που υπάρχουν καθώς και την πλήρη ανάπτυξη της λειτουργίας όλων των κλινικών όπως αυτές θα προβλέπονται από ένα σύγχρονο και λειτουργικό οργανισμό που επιτέλους πρέπει να υπάρξει.

Ø Τον άμεσο εξοπλισμό του νοσοκομείου με το απαραίτητο μηχανολογικό ιατρικό υλικό για τη λειτουργία των μονάδων του.

Ø Θεσμικό οργανωτικό πλαίσιο που θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του και που θα λαμβάνει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες του νησιώτικου και ειδικά του κυκλαδικού χώρου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





ΝΙΚΟΣ ΜΑΪΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mε συγκεντρωσεις - ημεριδες δεν προκειται να κερδηθει τιποτα απολυτως.Ζουμε κατω απο τον ζυγο του καπιταλισμου και της ασυδοσιας της εξουσιας που προσφερει γη και υδωρ στο μυλο των αγορων και του κεφαλαιου. ο ΑΓΩΝΑΣ πρεπει να ειναι ολομετωπος και να εχουν την ιδια αντιμετωπιση σαν αυτη που επιφυλασσουν για εμας και τα παιδια μας ,το κρατος προνοιας εχει προ πολλου παψει να υπαρχει,ο κοσμος στον καναπε παρακολουθει ανημπορος να αντιδρασει γιατι οι κοινωνικοι φορεις δηλ. συνδικατα ,ομοσπονδιες (δηθεν απολιτικ) και ΜΗΚΥΟ υποτην εποπτεια της μαμας του ΓΑΠ, μας κοιμησαν παιρνοντας μερος στην εφαρμογη του πιο ελεεινου σχεδιου για το ξεπουλημα της πατριδας. Ας ελπισουμε οτι τα σχεδια τους θα ανατραπουν απο τον κοσμο που σιγα σιγα τους πηρε χαμπαρι και θα τους πεταξει στη θαλασσα πνιγοντας και αυτους και τα αθλια σχεδια τους

Ανώνυμος είπε...

αποτυχία η συγκέντρωση της ΟΝΑΣ για το νοσοκομείο, καμιά 20σαριά άτομα, λιγότερα κι απ' τα μέλη του Δ.Σ. της. Κι αυτά όταν οι Παριανοί κατέβασν στην Αθήνα πάνω από 2000 άτομα. Αμέ ο Δημαρχος τι θέλει πάλι να πει με εκείνο το απίθανο που είπε: παλεύεται, λέει, η ανεξαρτησία του νοσοκομείου...", δηλαδή πώς παλεύεται με ...ελληνορωμαϊκή;
Πάει το νοσοκομείο, πάει κι η ΟΝΑΣ, η σκιά του εαυτού της απόμεινε...Μόνο για γλεντάκια είνια ικανή...