slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάει για υποψήφιος δήμαρχος ο Λάζαρος Θεόφιλος

Theofilos Lazaros
Έντονη είναι πλέον η φημολογία στη Νάξο, ότι ο Λάζαρος Θεόφιλος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις εκλογές του 2014.
Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός παράγοντας, που σήμερα είναι εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Νάξου, ενώ παλαιότερα διατέλεσε και αντινομάρχης Κυκλάδων επί θητείας Δημήτρη Μπάιλα, φαίνεται να βάζει πλώρη για το Δήμο και να ετοιμάζεται για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι και παλαιότερα, το 2006, ο κ. Θεόφιλος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για υποψηφιότητα δημάρχου στη Νάξο, όμως στην εσωκομματική διαδικασία στην οποία είχε λάβει μέρος, νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Μαράκης, που πήρε το «χρίσμα» του ΠΑΣΟΚ . Τότε, ο κ. Θεόφιλος δε θέλησε να κατέλθει ο «πράσινος αντάρτης» στις εκλογές και εγκατέλειψε την προσπάθεια, θέτοντας υποψηφιότητα στη....
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Σήμερα, τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Από τη μία, ο κομματικός παρεμβατισμός έχει ατονήσει στις δημοτικές εκλογές (ειδικά στα νησιά) και από την άλλη, ο τότε εσωτερικός του αντίπαλος και σημερινός επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο, Νίκος Μαράκης, παρά τις αντίθετες δηλώσεις του, δύσκολα θα κατέβει και πάλι στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο κ. Θεόφιλος, ο οποίος βλέπει πρόσφορά το έδαφος, έχει το δικό του πυρήνα ανθρώπων στη Νάξο και κάνει διερευνητικές κινήσεις ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Επίσης, ένα άλλο όνομα το οποίο ακούγεται, είναι αυτό του Νικου  Μαϊτού, προέδρου της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, ο οποίος μπορεί να μην το επιβεβαιώνει, όμως παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και πληροφορίες τον θέλουν να ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα δημάρχου.Και του πρόεδρου πρώην  Περιφερειακού Συμβουλίου  Ν. Αιγαίου και εκπαιδευτικού Γιώργου  Γκούφα.
Από την άλλη πλευρά, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου, Μανώλη Μαργαρίτη, ο οποίος θα επιχειρήσει να ανανεώσει τη θητεία του στις επόμενες εκλογές. Να σημειώσουμε ακόμη ότι  ακούγεται και το όνομα του πρώην Δήμαρχου  Γιάννη Μπαρδανη.
http://www.cyclades24.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ξυπνητούρια

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΖΑΡΕ ΛΑΖΑΡΕ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεύρο ΜΕΣΑ. Στο καβούκι σου εννοείται που σουν χρόνια κρυμένος

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε μήπως μπορείς να αναρτήσεις βιογραφικό του κ. Θεόφιλου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ; Α ΡΕ ΝΑΞΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ. ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΑΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι δεύτερος και καταιδρωμένος θα ρθει ο κακομοίρης όπως και το 96. Πάλι δε θα τα καταφέρει να ναι ουτε καν υποψηφιος. Μα ήντα θαρρεί πως τρώμενε κουτόχορτο ή μήπως ξεχάσαμενε πως φέρθηκε στο κόσμο στσοι δυο τελευταίες εκλογές ; Υποστηριχτής του Βενιέρη και δεκανίκι του Μαργαρίτη ήτονε. Τώρα δα κολλά το παλαιό σύνθημα ¨ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ¨ ποιοί στήριξαν τη δεξιά.