slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο πρόεδρος των προέδρων στο τιμόνι του Πανναξιακού ΑΟΝ


Οι αλλαγές στα διοικητικά τουΠανναξιακού ΑΟΝ εξελίσσονται ραγδαία μετά τις  ξαφνικές  παραιτήσεις του  πρόεδρου κ. Γ.  Βαλληνδρά και  του ταμία κ. Ν.  Βαφία. Το   διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συνήλθε χθες το απόγευμα σε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να αναπληρωθούν άμεσα οι κενές  θέσεις  και να επανασχεδιαστεί, με την προσθήκη των νέων μελών,  η  περαιτέρω πορεία της ομάδας.
Κατόπιν  ομόφωνης απόφασης του ΔΣ  καθήκοντα  προέδρου αναλαμβάνει εκ νέου ο κ. Μανόλης Βαθρακοκοίλης,  ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τις πιο λαμπρές στιγμές του ναξιακού βόλεϊ.   Έχει "διακονήσει"  με ζήλο και πραγματική αγάπη  επί σειρά ετών την..........
συγκεκριμένη θέση  και  όπως όλοι  θυμόμαστε ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ιστορικής ανόδου της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2  τον Μάιο του  2011.
Η διοικητική σταθερότητα σ' αυτήν την κρίσιμη συγκυρία  είναι επιβεβλημένη για να διασφαλιστεί η  αρμονική λειτουργία όλων των τμημάτων αλλά κυρίως της γυναικείας ομάδας που  για πρώτη φορά βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση.  Μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι αήττητη  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζεται λίγα μόνο μέτρα για να κόψει το νήμα της  ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία. Ένα  σημαντικό κατόρθωμα  που, εκτός από τον αθλητισμό,  θα έχει θετικές προεκτάσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, οικονομία, τουρισμό κ.α.  
Του ευχόμαστε να είναι σιδεροκέφαλος, είμαστε σίγουροι ότι  θα φέρει σε πέρας την αποστολή του και θα γράψει  με χρυσά γράμματα μια νέα σελίδα στην ιστορία του τοπικού αθλητισμού.
 Σ' αυτή την τιτάνια προσπάθεια θα έχει αρωγούς και συνοδοιπόρους όλους τους Ναξιώτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η ομάδα πάει προς οικονομική κατάρρευση και βάζεις φωτογραφεία τον αρωγό ποιον αρωγό ? τον δημαρχο .
ο ανθρωπος που υπαρχει μονο σε φωτογραφιες