slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογή νέου προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής

Νέα Πρόεδρος η κα Ανδριάνα Μπαφίτη.
Συνεδρίασε στις 7 Ιανουαρίου 2013 το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, με θέματα:
1. Εκλογή με μυστική ψηφοφορία Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 165 του Ν.3852/2010, και
2. Εκλογή με μυστική ψηφοφορία: α) οκτώ (8) τακτικών και (β) οκτώ (8) αναπληρωματικών μελών για την Οικονομική Επιτροπή, μεταξύ των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου
Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 175 του Ν. 3852/2010
Νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά από....
πρόταση της πλειοψηφούσας παράταξης, εξελέγη η κα Ανδριάνα Μπαφίτη με 33 ψήφους, έξι λευκά και ένα άκυρο.
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Κώστας Κούκας της μείζονος μειοψηφίας με 30 ψήφους και δέκα λευκά.
Γραμματέας εξελέγη ο κ. Γιώργος Ζωγραφίδης με 22 ψήφους και δέκα οκτώ λευκά (απαιτήθηκε τρίτη ψηφοφορία).
Ο απελθών πρόεδρος του σώματος Γιώργος Γκούφας ευχαρίστησε τους περιφερειακούς συμβούλους που τον στήριξαν στο έργο του τα δύο πρώτα χρόνια θεσμοθέτησης του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ η κα Ανδριάνα Μπαφίτη τόνισε πως προσβλέπει στην καλοπροαίρετη κριτική και στις χρήσιμες προτάσεις με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του οργάνου και την παραγωγή ουσιαστικού, όπως τα προηγούμενα χρόνια, έργου.
Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι παρακάτω:
Γκούφας Γιώργος, Γρυπάρης Δημήτρης, Παπατσή Ευαγγελία, Σβύνου Ειρήνη, Χατζηιωάννου Αντώνης, Κόκκινος Χαράλαμπος, Παπαμανώλης Γιώργος, Σαντορινιός Νεκτάριος. (δεν εξελέγη ο κ. Γιάννης Περδικάρης).
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι: Βίλλας Ματθαίος, Έψιμος Στέργος, Κοκιασμένος Αντώνης, Φάκκα – Βασιλαράκη Τζένη, Φτακλάκη Ελευθερία, Γιαννακάκης Γιάννης, Κουκάς Κώστας, Χρυσαφίδης Παύλος – Γιάννης. (αποσύρθηκε η υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Σιγάλα με απόφαση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: