slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Θέλετε να μας μετατρέψετε σε μια απέραντη παραγκούπολη

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο αυτή την φορά, την στάση της Βραζιλίας στο θέμα της εκταμίευσης εκ μέρους του ΔΝΤ, της δόσης προς την Ελλάδα.
«Πέτυχε τον πραγματικό του στόχο. Να βρει έναν σύμμαχο στην προσπάθεια του να μην χρηματοδοτηθεί η χώρα ώστε να μετατραπεί σε μια απέραντη παραγκούπολη. Οι αδίστακτες τυχοδιωκτικές του πρακτικές ωστόσο δεν πρόκειται να έχουν αποτέλεσμα, γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι Έλληνες» διαμήνυσε η ΝΔ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρας.

Άμεση ωστόσο, ήταν και η αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς σε δική της ανακοίνωση, έβαλε κατά της ΝΔ κατηγορώντας την για την κατάρρευση της κοινωνίας «ως συνειδητή ταξική επιλογή».

«Το βέβαιο είναι πως για τη ΝΔ η κατάρρευση της κοινωνίας που συντελείται μέσω του μνημονίου δεν συνιστά απλώς τυχοδιωκτισμό, αλλά συνειδητή ταξική επιλογή υποταγής στους δανειστές και τις αγορές. Μας προκαλεί πάντως απορία το πως αντιλαμβάνεται κ. Σαμαράς τη διαμόρφωση των θέσεων της 5ης οικονομίας στον κόσμο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: