slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης: οι ενέργειες αυτές τραυματίζουν τη δημοκρατία

dimitris
Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Η οργανωμένη επιδρομή και η προσπάθεια κατάληψης του υπουργείου Εργασίας με χρήση βίας, δεν δίνει λύση στα προβλήματα των εργαζομένων.
Οι προπηλακισμοί και οι καταστροφές στη.....
δημόσια περιουσία μόνο θλίψη προκαλούν.
Λυπάμαι, γιατί κάποιοι με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων στήνουν σκηνικό έντασης και βίας.
Οι ενέργειες αυτές τραυματίζουν τη Δημοκρατία και υπονομεύουν τις θυσίες των Ελλήνων.
 Ας γνωρίζουν, όμως, ότι τέτοιες πρακτικές είναι καταδικασμένες στη συνείδηση του ελληνικού λαού και στρέφονται εναντίον της ίδιας της κοινωνίας».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ενεργειες που βλαπτουν την δημοκρατια ειναι αυτες που κανεις εσυ και οι συνκυβερνωντες για παραδειγμα η καταργηση των συλλογικων συμβασεων βλαπτει πιο πολυ την δημοκρατια απο την διαμαρτυρια μερικων γενναιων εργαζομενων

Ανώνυμος είπε...

Οι ενέργειες οι δικές σας, κοινοί ψεύτες, η οργανωμένη επιδρομή εναντίον των πολιτών, ολετήρες των ονείρων μας, και το ξεπούλημα της περιουσίας του Δημοσίου, προδότες που παραδώσατε τη χώρα χωρίς μάχη, είναι αυτά που δολοφόνησαν τη δημοκρατία. Αυτές οι πρακτικές είναι το τελευταίο χαρτί των απελπισμένων, δεν είναι καταδικασμένες από την ελληνική κοινωνία, παρά μόνο από τους πραιτωριανούς του καθεστώτος, και προωθούν την αντίδραση όλων των καταπιεσμένων. Αυτών που αυτόκλητοι εσείς σωτήρες, εσείς που μας βυθίσατε, επιμένετε ότι θα σώσετε. με τα Ζάππεια και την ανάπτυξη. Κούνια που σας κούναγε. Για να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ μάθετε το νούμερο του πουκαμίσου σας και κερδίστε κιλά. Όσο πιο βαρείς τόσο πιο ανώδυνα θα περάσετε τη διαδικασία.

ΕΝΑΣ.......... είπε...

για σας αγωνιστες μεγαλοι,πια δημοκρατια βρε αριστερα σουργελα?δεν εχετε καταλαβει οτι γελαει ο κοσμος μαζι σας.εσεις ειστε η αριστερα ?η αριστερα πρεπει να προτεινει για να διεκδικει!ουστ κοπροσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβάνομαι ότι με το Μ.... Μ...... δηλώνεις Μεγάλος Μαλάκας. Ανοίγεις μέτωπο κλεφτρόνι. Αλήτικα φέρεσαι. Αλήτικα θα σου φερθώ. Λαμόγιο όταν έρθει η ώρα θα σε αδυνατίσω ώστε να αργήσεις. Αλήτες καταστρέψατε την Ελλάδα και αυτό θα το πληρώσετε το πρώτο βράδυ. Το βράδυ που τρέμετε τώρα που πλησιάζει.Το βράδυ που εγκαταλελειμμένοι από τους νταβατζήδες σας θα βρεθείτε βορά στην οργή του πλήθους που σήμερα ληδωρείτε. Το βράδυ που θα γίνουν οι Δίκες των μνημονίων, των λιστών, των ληστών, των Ζαπείων, του "λεφτά υπάρχουν", του Βατοπεδίου και του χρηματιστηρίου. Το βράδυ που δεν θα βρίσκουν τους άλλους και θα καρυδώσουν εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Ρε νούμερο βρωβιαρη άντε άντε γαμησου πρωί πρωι που θα απειλησεις . Θα μας κλάσης τα ΑΡΧΙΔΙΑ αλήτη γύφτο

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο Μεγάλε Μαλάκα. Νομίζεις αφελώς, όπως και οι άλλοι απατεώνες σαν εσένα, ότι είμαι κομμουνιστής. Αυτή τη μαλακία, μαλάκα, νομίζεις εσύ και οι άλλοι προδότες. Γι΄αυτό δεν θα καταλάβεις ποτέ πως θα πέσει το κεφάλι σου στο δρόμο. Την μεγάλη νύχτα που θα έλθει αναπόφευκτα.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει αληθεια σε αυτο. ποσοθς να παρουν τα ελικοπτερα; οι αλλοι θα μεινουν πισω η οργη θα ειναι μεγαλη θα υπαρξει μεγαλο προβλημα εσεις που στηριζετε ττον γιαννη τον παναγιωτακη που θα κρυφτειτε;; ο πεινασμενος λαος θα σας ξεσκισει. ο ανεργος που εχει ξεφτιλιστει απο αυτο το κρατος μπαχαλο,ο αρρωστος που πληρωνε τοσα χρονια τα γαμιοταμεια θα δαγκωνει οπου βρει. ο μισθωτος των 400 ευρω με τα τρυπια παπουτσια που του πεινατε το αιμα θα γινει ζομπι και καλα εδω στην αθηνα θα ξεφυγουνμερικοι εκει στη ναξο σκεφτεστε; ουτε ψιλος στον κορφο σας. τοσα χρονια πολιτικη βια δεν θα ξεχειλισει την οργη; οι μεγαλοι θα λακισουν εσεις; δεν βλεπετε την οργη να την μεταφερετε στους προστατες σας; δεν αξιζει για ενα ξεροκοματο που σας πετανε.

Ανώνυμος είπε...

Σας έχουν φαίνεται πει ότι οι πατεράδες και οι παπούδες σας έκοβαν κάποτε με τα κονσερβοκούτια τα κεφάλια των αθόων και φιλήσηχων Εθνικοφρόνων και έχετε πάρει φόρα. Οι καιροί έχουν αλλάξει και σας βλέπω να κόβετε μεταξύ σας τα κεφάλια σας αληταράδες.

Ανώνυμος είπε...

Γαμημένε των 14:57 δεν το καταλαβαίνεις ότι η ώρα του πεινασμένου και απελπισμένου πολίτη έφτασε; Δεν υπάρχουν τώρα κομμουνιστές και μαλακίες. Υπάρχουν πεινασμένοι άνεργοι που έχουν αντιληφθεί ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα μέλλον για τους ίδιους και τον τόπο. Και οι πεινασμένοι αυτοί θα δικάσουν όλους αυτούς που τους εξαθλίωσαν και τους ζητάνε χαράτσια επί χαρατσιών. Και όταν λέμε όλους εννοούμε εκείνους που δεν θα προλάβουν να αυτοκτονήσουν. Και θα είναι πολλοί.