slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έτσι θα κάνετε επανάσταση ;; Το ΚΚΕ καταγγέλλει βία στο υπουργείο Εργασίας...- ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ) ήθελαν να τους αφήσουν να τα κάνουν λαμπόγυαλο

Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν όσα συνέβησαν στο υπουργείο Εργασίας, με τα επεισόδια, τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις των μελών του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης του ΚΚΕ:


"Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό τους τραυματισμούς, τις συλλήψεις, την άγρια επίθεση που δέχτηκαν δεκάδες συνδικαλιστές εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών από δυνάμεις των ΜΑΤ στο υπουργείο Εργασίας οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό. Αντί να απολογηθεί ο υπουργός Εργασίας για τις προσβλητικές δηλώσεις και την προκλητική πολιτική του απάντησε με την ωμή βία των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και με συλλήψεις και προσαγωγές.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, αν νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία να τρομοκρατήσουν το εργατικό ταξικό κίνημα. Η αυταρχική κατρακύλα τους φανερώνει το μεγάλο φόβο και την ταραχή τους και επιχειρούν να επιβάλουν τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα με το ψέμα, τον εκβιασμό και την καταστολή. Το εργατικό ταξικό κίνημα, ο λαός έχει πολλές φορές αναμετρηθεί μαζί τους και δεν πρόκειται να λυγίσει. Αλυσίδες στο εργατικό λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να φορέσουν.

Πανεργατικός, παλλαϊκός συναγερμός και λαϊκή συμμαχία για να αποκρουστεί ο κυβερνητικός αυταρχισμός, να μπει φραγμός και τέλος στην πολιτική που σφαγιάζει τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα για τις ανάγκες των μονοπωλίων. Να σταματήσουν οι προσαγωγές και να αφεθούν τώρα όλοι ελεύθεροι".

Οι προσαχθέντες από τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε και η ένταση, καθώς πολλά μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να κλείσει η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, και να υπάρξει μεγάλη κυκλοφοριακή ταλαιπωρία.
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το αφεντικό σου το Βρουτσόπουλο αγράμματο τσιρόπουλο του που το παίζεις και ρεπόρτερ. Πάρτε μέτρα για θηλιά. Μη πιάνεις στο βρόμικο από το γλύψιμο στόμα σου το ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

βαλανε ντουλαπα πισω απο την πορτα χεστηκαν πανω τους. η αδικια φερνει ανομια ελεγε και ο σαμαρας οταν ηταν αντιπολιτευση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
http://naxios.blogspot.com είπε...

Ψάξε να βρεις το mail του να τον ρωτήσεις πονηρέ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Νάξιε θυμάσαι κάτι για ΜΠΑΤΣΟΚ; Τώρα δε μιλάς ε; Στη δική σου κυβέρνηση επιτρέπεται να πέσει και καμιά ψιλή; Γελοίοι γλύφτες........