slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ έχει ο συνδικαλιστής που μας κρατά σε ομηρεία

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Α. Σταματόπουλου που εκτός της απεργίας στο Μετρό κατά δηλώσεις του βάλθηκε και να ρίξει την κυβέρνηση. Ο 64χρονος συνδικαλιστής λοιπόν τοποθετήθηκε χαριστικά στην Αττικό Μετρό στην τρυφερή ηλικία των 50 ετών και παρά το γεγονός πως δεν είχε κάποιες ειδικές σπουδές, αντίστοιχες πολλών συνυποψηφίων του. Μάλιστα ήταν οικοδόμος και συγκεκριμένα μαρμαράς, άρα γεννιέται ένα ερώτημα αναφορικά με το πως προσλήφθηκε.

Όπως όμως μαθαίνει το moneypro ο κ. Σταματόπουλος έχει και μια πρόσθετη αβάντα. Αυτήν του πρακτορείου Προ Πο που η κόρη του έχει στο όνομα της στο Κερατσίνι επί της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη 382. Και το λέμε αυτό καθώς πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που λένε πως από την ασφάλεια αυτού του μαγαζιού ο συνδικαλιστοπατέρας ασκεί πιέσεις και κάνει υψηλή πολιτική, όταν η απειλή απόλυσης επικρέμεται από τα κεφάλια των υπολοίπων εργαζόμενω. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκει στη ναξο ειναι που δεσποζει το αγαλμα του πρωτοπαπαδακη ?

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος εναντίον αυτής της προδοτικής συγκυβερνήσεως.
Φίλε των 20:39 αυτός με το άγαλμα αθωώθηκε πρόσφατα. Τώρα θα μου πεις πως ήξεραν 50 χρόνια πριν, τότε που ακόμη ήταν προδότης, ότι κάποτε θα αθωωνόταν και του έφτιαξαν άγαλμα; Μα ήταν μάγοι.