slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Mια ραδιοφωνικη εκπομπη

Μια εκπομπη με υστερια απο τον φιλο μου κατα τα αλλα  ,μια εκπομπη που βγαινει απο τον σταθμο της παντα δυναμικης και αγωνιστριας ΡΟΥΛΑΣ .Ακουγωντας τον φιλο μου να βριζει γιατι βεβαια βριζει ολους τους κυβερνητικους βουλευτες και σημερα ακουσαμε να βριζει και τους φιλους αυτων των βουλευτων μας γενηθηκε μια απορια.Ποιος ειναι ο ανθρωπος που τα βαζει με ολους οσους τολμανε να μην κανουν αυτα που γουσταρει ο κατα τα αλλα φιλος συμπαθεστατος  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  και πολλοι απο αυτους που ξαφνικα περνωντας ενα μαρκουτσι στο χερι βγαζουν τα εσωψυχα τους ουρλιαζοντας,.μηπως μεχρι εχτες ηταν με .....
το συστημα?μηπως στηριζαν ολους αυτους που μας εφεραν σε αυτη τη κατασταση ,μηπως στηριζαν το κομμα που κατα γενικη ομολογια φταιει για τα χαλια μας,και για να πουμε και την αληθεια μηπως και τωρα τρεφοντε απο το συστημα?και βεβαια δεν κολλαω να πω οτι μιλαω για το πασοκ .ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακη εάν εννοεις τον Βλαχάκη, μαλλον είσαι ο μονος που τον ακουει. Δεν υποφερεται ο τυπος. Περαστικά

ΕΝΑΣ.......... είπε...

και βεβαια δεν ενοω τον βλαχακη,αν και εγω σε επιβεβαιωνω οτι τον ακουω

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τύπος των 00:58 είναι στημένος στα μπλοκ όλων των κατευθύνσεων και όλων των κομματικών γούστων και ξενυχτά γράφοντας και ξαναγράφοντας τις αρλούμπες του και τις Σύριζα ανοησίες του. Δεν τολμά ο αθεόφοβος τουλάχιστο να τα γράφει επώνυμα γι’ αυτό και εμείς σχολιάζουμε ανώνυμα τους ανώνυμους.

Ανώνυμος είπε...

Ονομάζομαι Κ.Α. είμαι 34 ετών, παντρεμένη εδώ και 17χρόνια και έχω 4 παιδιά. Ένα κορίτσι 14 και τρία αγόρια 10, 9 και 6 ετών. Σήμερα το πρωί δεν είχα να δώσω στα παιδιά ούτε γάλα, πήγαν νηστικά στο σχολείο και δεν ήταν η πρώτη φορά. Το μεσημέρι για τέταρτη συνεχόμενη μέρα τους έφτιαξα μακαρόνια.Τόν κ.ακη τόν ακούω πολλά χρόνια,δέν ξέρω αν είστε πολύ φίλοι,αλλά νά τού πείτε ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Πάντα εβριζε καί τό πασόκ καί οσους κυβερνούσαν.Κι εγώ η ηλίθια ψήφιζα πάντα Νέα Δημοκρατία. Ντροπή τους. Από νοικοκυρέους μάς κατάντησαν άνεργους πού παρακαλάμε στόν χασάπη γιά ένα κόκκαλο. Αυτά νά μεταφέρετε στόν προστάτη σας τόν κ.Βρούτση. Σάς ευχαριστώ γιά τήν φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

14.02 λεγομαι φουφουτος ιωαννης .Πες μας καιτο δικο σου ονομα καραγκιοζακο να δουμε τι θα καταλαβουμε . Ουτε οι αρθρογραφοι δεν γραφουν επωνυμα και θελεις και το επωνυμο αυτου που εγραψε σχολιο για τον ΣΥΡΙΖΑ ? Αν εγραφε για την νεα δημοκρατια και το πασοκ θα ζηταγες τα στοιχεια του ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ Κ.Α. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ - Σήμερα το πρωί δεν είχα να δώσουν στα παιδιά ούτε γάλα, πήγαν νηστικά στο σχολείο και δεν ήταν η πρώτη φορά. - ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΟΟΙ Ο Μ.Μ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ Ο Μ,Μ, ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΡΑΤΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΙΜΙΤΙΚΟΥΣ . ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε Φούφουτε Ιωάννη γράψε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και θα σου απαντήσω επώνυμα. Η άλλη η Κ.Α. και ηλίθια, όπως γράφει που δήθεν ψήφιζε ΝΔ και τώρα δήθεν δεν έχει γάλα για τα δήθεν παιδιά της, να γράψει και αυτή επώνυμα και τότε δεσμεύομαι και εγώ επώνυμα να της βρω δουλειά. Έχω μια γερόντισσα θεία και ψάχνουμε για Ελληνίδα να τη φροντίζει 6 ώρες την ημέρα και δε βρίσκουμε. Μια που ήθελε μας ζήταγε 800 ευρω. Βρήκαμε μια Βουλγάρα νοσοκόμα που έχει δυο παιδιά άνεργα στη Βουλγαρία και ήρθε στην Ελλάδα για να τα θρέψει γιατί ο πατέρας τους είναι και αυτός άνεργος και ζητά 500 ευρώ αλλά εμείς θέλουμε Ελληνίδα. Αν λοιπόν δεν έχεις δουλειά και θέλεις έστω και με 600 ευρώ εντάξει. Διαφορετικά θα πάρουμε τη Βουλγάρα που είναι νοσοκόμα και δεξιά γιατί έζησε και ζει στο πετσί της τα αποτελέσματα των καθεστώτων της Χώρας της.
Ας εργασθούν και να μη το θεωρούν ντροπή τους να φροντίζουν και οι Ελληνίδες άνεργες και μάλιστα οι αριστερές με Συριζέικες νοοτροπίες και δήθεν κοινωνικές ευαισθησίες τους δικούς μας ανήμπορους ηλικιωμένους και άρρωστους Έλληνες για να μη παίρνουμε να τους φροντίζουν οι σημερινοί καπιταλιστές των Βαλκανικών Χωρών και να φεύγει και το συνάλλαγμα από τη Χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

o kasmos peinaei,kai oi dexioi to bioli tous. gia skepsoy. na dw poy tha krifteite se ligo. oso gia ta 5-6 vroutsoskila poy grafoyn panta oi idioi,ti na po? se ligo na sas dw.

Ανώνυμος είπε...

Για σένα φίλε των 14:22 για να μη κάθεσαι στο κομπιούτερ και γράφεις τις ανοησίες σου τεμπελιάζεις και βρωμάει το στόμα σου από την πείνα και σαπίζεις από το καθισώ και τα ξενύχτια στις καφετέριες έλα με 50 ευρω μεροκάματο να κλαδέψεις τις ελιές μου για να μη πάρω Αλβανούς ή Ινδούς που μου ζητούν 30 ευρώ. Έτσι θα μάθεις να δουλεύεις, θα ξεβρομίσει το στόμα σου, θα μάθεις να ξυπνάς στις 7 το πρωί και όχι στις 7 το απόγευμα και θα επιβιώσεις μέχρι να διοριστείς με 1500 ευρώ το μήνα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συνδικαλιστές του πρώην ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν εκεί. Δώσε τα στοιχεία σου και εδώ είμαστε. Εμείς οι καπιταλιστές ενδιαφερόμαστε να έχετε δουλειά και εσείς και όχι μόνο τα συντρόφια σας από τις πρώην σοσιαλο-κομουνιστικές Χώρες που ήρθαν στην Ελλάδα για να λαδώσουν το άντερο τους.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα κύριε δέν είναι ντροπή καμία δουλειά. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ,καί νά μήν τούς προσέχετε εσείς. Πάντως ενδιαφέρομαι γιά τήν δουλειά πού προσφέρετε,χρειάζομαι βλέπετε καί τά ενσυμα,οχι βέβαια γιά τήν σύνταξη,αφού δέν πρόκειται νά πάρη κανείς,αλλά γιά φάρμακα,έστω καί γενόσημα,καί ιατρική περίθαλψη έστω αφρικανικής μορφής. Θ αφήσω τό τηλέφωνο μου,στό ραντεβού στόν κ. δημήτρη. Σάς ευχαριστώ. Κ.Α

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι αλλά ένσημα δεν μπορώ να βάλω αφού τότε θα μας στοιχήσει πάνω από 1200 ευρώ και με τη Βουλγάρα μόνο 400. Θα κάνω υπομονή και πιστεύω να αντέξει η θεία μου μέχρι να βγει ο Τσίπρας για να την αναλάβει το κράτος ή να της αυξήσει τη σύνταξη από τα 800 στα 1500. Εδώ θα αναλάβουν τους μετανάστες και θα τους δώσουν σπίτια να μένουν μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειας τους που θα έλθουν στην Συριζέϊκη Ελλάδα του αύριο και δεν θα αναλάβουν τις γερόντισσες και τους γέροντες μας. Θα τους φροντίσουν όπως τους φροντίζουν και οι Βαλκάνιοι γείτονες μας. Λίγα είναι τα 100 ευρώ το μήνα σύνταξη που τους δίνουν εκεί μαζί με δωρεάν κόλυβα και τάφο. Θα παρακαλούμε να γεράσουμε για να παιρνάμε και εμείς ζωή χαρισάμενη. Τα λεφτά θα τα φέρουν από τις Γερμανικές αποζημιώσεις Τσίπρας, Γλέζος και Σόημπλε και από τα περισσεύματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Έτσι τσάμπα έκανε τα ταξίδια του το παλληκαράκι μας.

Ανώνυμος είπε...

μην μιλατε για τον συριζα γιατι αν ερθει στη κυβερνηση θα ειναι 100 φορες χειροτερος απο το πασοκ του αντρεα,με τους γενοιοφορους και τους ζυβαγκατους.γιαυτο δεξιοι μην πεφτετε στην παγιδα των πασοκων <>και λετε και εσεις ολοι ιδιοι ειναι ,οχι αυτοι ειναι πασοκοι και θα ειναι πασοκοι αρακαταλαβαινετε

Ανώνυμος είπε...

Άρχοντα των 11:44, 19:59 και 23:41 απορώ που μέχρι τώρα δεν σου είπε κανένας "τηε Θειάς σου το μουνί".

Ανώνυμος είπε...

Εσύ των 11:14 αυτό είναι το επίπεδο σου και μέχρι της θειας σου το μ....ί φθάνει η ιδεολογία σου. Δεν θα σας ταϊζουμε κοπρόσκυλα για να βρίζετε και από πάνω. Αν δε θέτε να δουλέψετε υπάρχουν και οι κάδοι απορριμάτων να πάτε να γεμίσετε το στομάχη σας μαζί με τους άλλους Βαλκάνιους του οράματος σας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε άρχοντα των 15:55 για της δικιάς σου θειάς το μουνί είπα όχι για της δικιάς μου.