slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρήγμα στην αξιωματική αντιπολίτευση από τον ..."αναρχικό" Διαμαντόπουλο

Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται πολλές ζυμώσεις με αφορμή την στροφή προς το κέντρο που κάνει από την μία ο Τσίπρας και τις αριστερές συνιστώσες από την άλλη. Το ...αναρχικό ξέσπασμα του νεαρού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ανοίγει τώρα νέο μέτωπο καθώς τέοιου αναφορές δεν έχουν σημείο αναφοράς στους νέους χώρους που κάνει άνοιγμα ο ΣΥΡΙΖΑ και στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιες δηλώσεις.

Στην Κουμουνδούρου πάντως υπάρχει νευρικότητα καθώς οι επιτελείς του Τσίπρα ψάχνουν να βρουν την φόρμουλα να ισοροπήσουν ανάμεσα στους ..."αναρχικούς"βουλευτές τους και τον μεσαίο χώρο...Δεν είναι δα και εύκολο
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιο πολύ από το κρύο ανυπόφορη είναι.
η υποτακτικότητα του νοικοκύρη που ζέχνεις.
Ο Μαντέλης, ομολόγησε πως έπαιρνε μίζες,
ο Τσουκάτος, ομολόγησε πως πήρε 1 εκατομμύριο μάρκα,
ο Θέμος πιάστηκε με 3 μύρια μαύρα.
Όλοι εκτός φυλακής.
Ένα κράτος αποτελούμενο από μπάτσους-πρεζέμπορες,
τσιράκια μαφιόζων,ψεύτες και κλέφτες,
εισέβαλε σε Κατάληψη αναρχικών με πρόσχημα τη ''διακίνηση ναρκωτικών''.

Προσοχή στο κενό μεταξύ "κάνω υπομονή" και "κάνω τον μαλάκα".
Τα παιδιά στη Βίλα Αμαλίας πάνε εκεί που δεν τολμώ εγώ:
πέρα από το φόβο του συστήματος.
Έχουν το σεβασμό μου

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να προσπαθείς να το παίξεις αυτόνομος αριστερός, αντεξουσιαστής και ότι άλλο τρομάρα σου φαντάζεσαι οι ρίζες σου είναι βαθιά συντηρητικές και σαν τέτοιες μπλέκονται και διαπλέκονται με τις επίσης βαθιά συντηρητικές ρίζες της δεξιάς που σήμερα καταγγέλλεις Στην ουσία και των δυο σας οι ρίζες τροφοδοτούν και συντηρούν το ίδιο δέντρο. Το δένδρο του αποπροσανατολισμού, της εξόντωσης της σοσιαλδημοκρατίας και της υπεύθυνης δημοκρατικής αριστεράς, τελικά το δέντρο του φασισμού. Κάνετε αυτό που ο λαός λέει και η πολιτική ιστορία του τόπου μας έχει καταγράψει ότι ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. Αδελφάκια είστε και σε προδίνει γιαυτό και η ανάρτηση σου αφού δεν βρήκες ή δεν σου πήγαινε να αναφέρεις έστω και ένα αποδεδειγμένα χοντρό λαμόγιο από τα δεκάδες στο χώρο της δεξιάς.
Τα παιδιά της Βίλας Αμαλία και εσείς τα άλλα παιδιά βγαίνατε στις πλατείες χέρι χέρι με τους τότε αντιμνημονιακούς δεξιούς (για να τους φέρεται στην εξουσία) τώρα κάνετε τη πάπια και ότι άλλο μπορείτε για να τους ενισχύετε επικοινωνιακά για να κρατηθούν στην εξουσία.
Απόδειξη ότι μετά τη Βίλα Αμαλίας (δηλαδή με τις πλάτες σας) τα ποσοστά της ΝΔ ανέβηκαν και όχι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.