slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές το Σεπτέμβριο


Τι εισηγούνται στον πρωθυπουργό!

Εκλογές τον Σεπτέμβριο! Αυτό εισηγούνται κορυφαία στελέχη του κόμματος στον πρωθυπουργό, με αφορμή και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποίες, όλες δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στη ΝΔ και μάλιστα σε μια περίοδο χωρίς την προεκλογική πόλωση.
Αυτό το ποσοστό, εκτιμούν πως μετά το καλοκαίρι και αν όλα πάνε στο κυβερνητικό στρατόπεδο και όπως έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο θα έχει αυξηθεί, αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι και 5% απόσταση, με την δυναμική που θα δώσει και το συνέδριο.

Στα σενάρια αυτά πρέπει να λάβει κάποιος υπ όψιν του και το γεγονός ότι ο νέος κομματικός σχηματισμός που θα δημιουργηθεί αύριο το πρωί, δεν αποκλείεται μακροπρόθεσμα να συνεργαστεί με την ΝΔ, ή το νέο μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα που θα σχηματιστεί.

Και κάτι ακόμα που αξίζει: Στην τελευταία δημοσκόπηση των Παραπολιτικών, από την Rass, το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη πήρε 1,6&, τουτέστιν πάνω από 100.000 ψηφοφόροι. Που θα πάνε αυτοί;

Αυτό πάντως πρακτικά σημαίνει πως ο Σαμαράς μπορεί να είναι πρωθυποιυργός μέχρι το ...2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κατσε να δουμε αν θα φαει μαγειριτσα σαν πρωθυπουργος και ασε το 2017. Αν τους φωτισει η μεγαλοχαρη και ξεγελαστουν και κανουν εκλογες φετος θα πεσει πολυ γελιο μεχρι και αυτοδυναμια βλεπω τον ΣΥΡΙΖΑ