slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο άνθρωπος του ΓΑΠ, Θεοχάρης, νέος ΓΓ Εσόδων... καλά κρασία

Ο σημερινός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων Χάρης Θεοχάρης είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του υπουργείου Οικονομικών καθώς με απόφαση του υπουργού Οικονομικών επελέγη για τη θέση του γ.γ γραμματέα εσόδων.
Όπως είχε γράψει η fmvoice.gr ο κ. Θεοχάρης κέρδισε στο νήμα τον Νίκο Καραβίτη, στενό συνεργάτη του Γιάννη Στουρνάρα στο ΙΟΒΕ. Μάλιστα, θα κρατήσει υπό την εποπτεία του και την ΓΓΠΣ.
Η θητεία του νέου γραμματέα θα είναι πενταετής. Ο κ. Θεοχάρης θα υπογράψει συμβόλαιο παραγωγικότητας με το οποίο θα αναλάβει την επίτευξη συγκεκριμένων εισπρακτικών στόχων. Η επίτευξη αυτών των στόχων, θα αξιολογείται σε ετήσια βάση ενώ η επίτευξη στόχων μπορεί να φέρει και bonus για τον νέο γραμματέα.
fmvoice.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογή του Θεοχάρη τότε από τον ΓΑΠ δεν ήταν κομματική όπως γινόταν παλιότερα αλλά απόλυτα αξιοκρατική μέσω της διαύγειας και για το λόγο αυτό και ο ΣΑΜ δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά για την επιλογή ενός προσώπου για 5 χρόνια σε μια θέση που είναι σημαντικότερη και από του υπουργού και έχει να κάνει με το τεράστιο πρόβλημα των εσόδων και της πάταξης της φοροδιαφυγής. ΜΠΡΑΒΟ στη συγκυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ και στο ΣΑΜ γιατί ξέχασα να το γράψω. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα για να αλλάξει κάτι στην Ελλάδα.