slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Πανναξιακός "έπνιξε" στον Πειραιά τον Πορφύρα 3-0!!!


Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 σετ επί του Πορφύρα ΑΟΦ στο πλαίσιο της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του βολεϊμπολίστα Νίκου Σαμαρά που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή.
Στα αξιόλογα της αναμέτρησης πρέπει να αναφερθει η παρουσία του ..... 
ταμία και μέλους του ΔΣ κ. Νικόλαου Βαφίας ο οποίος συνόδευσε την ομάδα και μάλιστα αποδείχθηκε γουρλής.
Από τις νικήτριες ξεχώρισαν η Λαγουδάκη και ηΆννα Καρπουζά που έχει σήμερα τα γενέθλια και αυτή η νίκη - πρόκριση ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσαν να της κάνουν οι συμπαίκτριες της,. Εξαιρετική ήταν και η απόδοση της πασαδόρουΔώρας Γκολφινοπουλου που αγωνίστηκε σε όλο το 3ο σετ και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί μια σίγουρη εναλλακτική λύση σ' αυτή τη θέση.
Στις εξέδρες του " Παναγιώτης Σαλπέας" βρέθηκαν περισσότεροι από 50 Ναξιώτες οι οποίοι δεν έπαψαν ούτε λεπτό με τις φωνές και τα συνθήματα τους να ενισχύουν την αγαπημένη τους ομάδα.
  
Η ομάδα της Νάξου θα περιμένει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 11/1/2013(ώρα 15.00) για να μάθει από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ για 1η αγωνιστική της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών τον αντιπαλό της με το οποίο θα αναμετρηθεί στην επόμενη φάση.
Η Β’ φάση ολοκληρώνεται το Σάββατο 12/1 και στην επόμενη «έρχονται» οι ομάδες από την Α1 που είναι οι: ΑΕΚ, Ανατόλια, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Κηφισιάς, Μαρκόπουλο,Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρέθυμνο και Τράχωνες. Έχουν προκριθεί επίσης ΕΑ Λαρίσης, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Ηρακλής Ιωαννίνων, Ναύαρχος Μπότσης και εκκρεμούν άλλα δυο «εισιτήρια» για να βγουν οι «16».

Τα σετ : 21-25, 16-25, 14-25

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Γκούντας): Μανωλάκου, Μουστάκη, Μπαλή, Δήμα, Νιόβη Γκιούρα, Καράκου / Τσαπούρη (λ), Χαλβατζή, Πατζαρτζίδου, Δελαγραμμάτικα, Άρτεμις Γκούρα, Χατζηπέτρου.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δερμάτης - Τουρσούγκας): Χατζηνικολάου, Λαγουδάκη, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Μουτζουρίδου, Σιώρη / Κακουράτου (λ.), Γκολφινοπούλου, Σέργη, Φαρκώνα, Σκούνα, Λάιου.

Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/1/13 (18:45) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ (ΔΑΚ) ΝΑΞΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ - ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: