slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κ. Τζαβάρας: Ενημερώθηκα ότι κλείνει η Ακρόπολη με... δελτίο Τύπου... αλλά δεν θα κόψω κώλους που με γείωσαν, απλά θα συζητήσω μαζί τους

[Όσοι από τα παρακάτω καταλάβουν ότι ο υπουργός θα κόψει κώλους προκειμένου την επόμενη φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι να θυμούνται ότι οι υπηρεσίες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι... κατάλαβαν λάθος! Ο κ. Τζαβάρας παρόλο που οι φύλακες τον έγραψαν στα παπάρια τους, θα τους τιμωρήσει σκληρά αναγκάζοντάς τους να ...
συζητήσουν το θέμα... ε μην τους βασανίσεις τόσο ρε Υπουργέ! Έτσι να αυτοξεφτιλίζεστε και μετά να περιμένετε να μπει τάξη στο μπουρδέ@@ όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...]

Μέσω... δελτίου Τύπου ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας ότι η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων σκόπευε να βάλει λουκέτο τη Δευτέρα το μεσημέρι την Ακρόπολη λόγω καύσωνα!

«Απλώς με ενημέρωσαν (...) ως αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού έγινα δέκτης δελτίου Τύπου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ν. 3850/10) τίθεται ζήτημα προστασίας των εργαζομένων από θερμική καταπόνηση και ο νομοθέτης αναγνωρίζει το δικαίωμα στους εργαζόμενους να μεταθέτουν την εργασία τους.

Ωστόσο, ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι φύλακες των αρχαιολογικών χώρων δεν είναι οικοδόμοι, αλλά δημόσιοι υπάλληλοι, και έπρεπε να ακολουθηθούν διαδικασίες όπως εκτίμηση του κινδύνου από την επιθεώρηση εργασίας για να μην υπάρξει διατάραξη στη λειτουργία δημόσιας υπηρεσίας.

Όσοι από τα παρακάτω κατάλαβαν ότι ο υπουργός θα κόψει κώλους προκειμένου την επόμενη φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι να θυμούνται ότι οι υπηρεσίες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι... κατάλαβαν λάθος! Ο κ. Τζαβάρας παρόλο που οι φύλακες τον έγραψαν στα παπάρια τους, θα τους τιμωρήσει σκληρά αναγκάζοντάς τους να ... συζητήσουν το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: