slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δωρεά ενισχυτή σήματος MR Tri Band 900/1800/3G στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού»


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron.gr γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και δωρίζει στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» έναν ενισχυτή MR TRI BAND 900/1800/3G αξίας 827¤ για την βελτίωση της καθημερινής τους επικοινωνίας.
Ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού κ. Γιαννόπουλος δήλωσε: «Το σπίτι μας στο Μοσχάτο είναι τετραώροφο και διαθέτει υπόγειο. Στο ισόγειο όπου βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και το γραφείο του συντονιστή καθώς και στο υπόγειο τα κινητά αλλά και τα φορητά τηλέφωνα τύπου DE! CT έχουν ....μηδενικό σήμα.

Σαν αποτέλεσμα ο συντονιστής και οι παιδαγωγοί του σπιτιού αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες στην επικοινωνία, κάτι που δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους αλλά παράλληλα δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την εποπτεία των 27 παιδιών μας που μένουν στο σπίτι, από 4 ετών ! έως και 18 ετών.
Η συσκευή Triband θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη, ευκολότερη και πιο εύρυθμη λειτουργία του σπιτιού μας. Σας ευχαριστούμε!»
Ο διευθύνων σύμβουλος του ηλεκτρονικού καταστήματος κ. Στέλιος Γκούσκος είπε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμβάλουμε και εμείς στις λειτουργίες και στο φιλανθρωπικό έργο του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» καλύπτοντας μέρος των αναγκών τους με τις τεχνολογικές λύσεις που διαθέτουμε.
Είναι μεγάλη τιμή για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόλις στο 2ο χρόνο λειτουργίας του να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός οργανισμού τέτοιου βεληνεκούς.
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη δωρεά σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό που την έχει ανάγκη από το «Χαμόγελο του παιδιού» .
Όλη η ομάδα του Plantron ευχόμαστε να το χαρούν με υγεία και ευτυχία!»
Σχετικά με το Plantron.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron.gr προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά εξειδικευμένα ηλεκτρονικά προϊόντα και αυτοματισμούς υψηλής τεχνολογίας. Είναι ιδιοκτησία της Plan Α.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 2005 με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές! υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με: Plan Α.Ε Εθνικής Αντίστασης 64, Κατσικάς, Ιωάννινα, Τ.Κ.:455 00 Τηλ.:26510-85030 Fax.:26510-66668 email: info@plan.gr.Το παραπάνω δελτίο τύπου καθώς και άλλες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Plantron, www.plantron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: