slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Άδωνις δεν έχει τρόπους!!! Ξεβράκωσε τον ΚΟΜΠΑΡΣΟ ΤΟΥ Λαζόπουλου κάποιον Χαικάλη... ο οποίος κατέφυγε στα γνωστά επιχειρήματα: "Ο κολοτούμπας, ο κομανέτσι..."

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις αντάλλαξαν στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη οι βουλευτές της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαικάλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε ανάγκη να αξιοποιηθεί η ευκαιρία που μας προσφέρει η Ευρώπη. Ο Παύλος Χαϊκάλης, ακούγοντας όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του είπε χαρακτηριστικά: «Συγνώμη τώρα, αλλά ποιες ευκαιρίες να δώσουμε στην Ευρώπη;»
«Κύριε Χαϊκάλη δε σας διέκοψα, παρόλο που είπατε τόσες ανοησίες» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, με τον κ. Χαϊκάλη να αντιδρά -φυσικά- έντονα:«Ποιες ανοησίες; Πού θέλετε να καταλήξετε κύριε; Πείτε μου που θέλετε να καταλήξετε!»

«Κατηγορήσατε τον κ. Σαμαρά για ανακολουθία την ώρα που το "ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με τον κ. Σαμαρά" έγινε από την πλευρά σας 'δώστε μου το υπουργείο Άμυνας'. Όταν έχει γίνει αυτό, δεν έχετε τα μούτρα να μιλάτε»σχολίασε σε έντονους τόνους ο Άδωνις με τον ηθοποιό να απαντά με αιχμές: «Εμάς δε μας λένε κωλοτούμπα. Ο κ. Κομανέτσι, το όνομα Κομανέτσι, για κάποιον άλλον πάει...»

Ακούγοντας το «κατηγορώ» του νεοεκλεγέντα βουλευτή, ο Άδωνις χαρακτήρισε άσχημη τη συμπεριφορά του, τονίζοντας ότι είναι ντροπή να υβρίζει τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο υπήρξε φίλος πολλά χρόνια.

Η αντίδραση του υποψηφίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων; «Υπάρχει εγκεφαλική σύγχυση. Δεν γίνεται πολιτικός διάλογος έτσι», κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: