slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το δαχτυλίδι των ΝΑΖΙ...

Ότι και αν πούμε, ότι σχόλιο και αν διατυπωθεί, είναι πολύ λίγο μπροστά στη θέα του δαχτυλιδιού των ΝΑΖΙ, που επεδείκνυε με καμάρι η σύζυγος του
Μιχαλολιάκου και βουλευτής σήμερα της Ελληνικής Βουλής.


Τίποτα άλλο και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη της ψήφου του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν αυτό είναι δαχτυλίδι ναζί τότε εσύ είσαι ο Πάππας Βενέδικτος..

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που σοβεί είναι η επάνοδος στην εξουσία των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που αποδεδειγμένα, εκ του αποτελέσματος μιλώ, οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το περιθώριο. Κανένας Μιχαλολιάκος και κανένα πλέον ΚΚΕ δεν αποτελεί απειλή πιο ισχυρή για την πατρίδα μας από τους κλέφτες και λωποδύτες που αισθανθήκαμε τόσα χρόνια στην πλάτη μας.

Ανώνυμος είπε...

18.45 πολυ σωστος

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/51089/o-%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B6%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-very-gavello Ενα δαχτυλίδι που φορούσε χθες η σύζυγος του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια προκάλεσε ποικίλα σχόλια χθες στη Βουλή.

Μέσα σε λίγα λεπτά, από τη στιγμή που δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες της αποχώρησης του ζεύγους Μιχαλολιάκου από τη Βουλή, το αριστερό χέρι της κ.Ζαρούλια έγινε το πιο δημοφιλές χέρι σε blogs και sites του ελληνικού κυβερνοχώρου, αφού το δαχτυλίδι με το σταυρό που φορούσε έμοιαζε με το κατεξοχήν πρωσικό και μετέπειτα γερμανικό πολεμικό μετάλλιο έως το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και σύμβολο του γερμανικού μιλιταρισμού.

Ήταν όμως ο Σιδηρούς Σταυρός; To iefimerida.gr έκανε μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται το επίμαχο δαχτυλίδι της κ.Ζαρούλια είναι τελικά ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα της γνωστής εταιρείας Very Gavello. Συγκεκριμένα είναι το δαχτυλίδι gold-malta.

Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που υποστηρίζουν ότι η επιλογή του από την κ.Ζαρούλια μόνο τυχαία δεν ήταν.

Να σημειωθεί, ότι τα συγκεκριμένα κοσμήματα ήρθαν στην Ελλάδα το 2008, όταν οι σχεδιαστές άνοιξαν την πρώτη τους μπουτίκ στη Μύκονο και στη συνέχεια στο Κολωνάκι στην οδό Σκουφά.