slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εντάξει θα τρελαθούμε τελείως: Πολιτική εκμετάλλευση της αυτοκτονίας από την κόρη του αυτόχειρα!

Ενώ ακόμα δεν έχει κηδέψει τον πατέρα της η κόρη του αυτόχειρα έσπευσε να δηλώσει στα ΝΕΑ και στο ΕΧΤΡΑ3 : "Το περιεχόμενο του σημειώματος είναι η φωνή του πατέρα μου, το πολιτικό περιεχόμενο της πράξης του"!!
Θα τρελαθούμε τελείως!
Πράξη πολιτικού περιεχομένου η πράξη κάποιου από τους ευνοημένους της ελληνικής Σύνταξη φαρμακοποιού: 1500 ευρώ.... σύνταξη μαλάκ@ στο ΤΕΒΕ: 350 ευρώ                   Πώληση Φαρμακείου: 200.000 ευρώ... κλείσιμο επιχείρησης ή γραφείου μαλάκ@: τον πούλο .
Σε λίγο θα αυτοκτονήσει και κανένας καρδιοχειρούργος που πάσχει από ανίατη ασθένεια προκειμένου να δώσει το πολιτικό του στίγμα επειδή μπορεί να καταργηθεί το φακελάκι!Έλεος με την εκμετάλλευση...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχετε καταλαβει οτι θα σας παρουν με τις πετρες; τι ειναι αυτα που λετε; δε ντρεπεστε; 350 ευρω στο κωλοτεβε για 35 χρονια ποσο; ο ανθρωπος επερνε 650 ευρω λασπολογοι. δεν αυτοκτονησε. το εκανε για να ξυπνησουμε και για να οπλισει το χερι μας . κοματοσκυλα αυτοι θα παρουν το ελικοπτερο εσεις που θα πατε;

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτα προσβλητικός για τη μνήμη του αυτόχειρα ο σχολιασμός σας.
Αν η πράξη αυτή δεν περιέχει πολιτικό μήνυμα τότε ποιά έχει; Η υμνολογία στον δοσίλογο Σαμαρά και το σκυλολόϊ που τον ακολουθεί;

Ανώνυμος είπε...

Επιπόλαιε Νάξιε εσύ που έχεις φάει τα σκατά του Ραγκούση με τον τρόπο που ξέρεις (Αρσάκειο;;;) δεν θα έπρεπε να κηλιδώνεις έτσι τη μνήμη ενός μάρτυρα. Αλλά επειδή πάνω απ΄΄ολα είστε και παλιόπουστες το κόμμα σου, το ΠΑΣΟΚ τους και το ΛΑΟΣ τους θα πάρετε τα αρχήδια μας στις εκλογές. Αφού εγώ δεν μπορώ να μπω στη Βουλή να την κάψω θα στείλω ρε καθήκια τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τέτοιοι καριόληδες είστε και τέτοια σας χρειάζονται.

http://naxios.blogspot.com είπε...

Βλάκα παλιοπουστα ρουφιάνε εσύ που γραφείς ανώνυμα τις μαλακίες σου . Τι μνημη του νεκρού την τιμήσαμε δυο φορές και συνεχιζουμε να την τιμούμε. Αυτή που δεν την τίμησε ήταν η κόρη του που ενώ ακόμα δεν έχει κηδέψει τον πατέρα της πήρε βόλτα τα κανάλια να δηλώσει στα ΝΕΑ και στο ΕΧΤΡΑ 3 και βγάζει πολιτικά μανιφέστα ηλίθιε Βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι πολιτικη πραξη τοτε δεν εχει σημασια αν ειναι πλουσιος ή φτωχος
Αυτος ειναι ο ορισμος της πολιτικης πραξης οταν εκκινει απο ιδεολογικα κινητρα ανεξαρτητα ταξης ή εισοδηματος

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε καίτοι βρίσκομαι γενικά στον ίδιο με εσένα ιδεολογικό χώρο σήμερα είμαστε απέναντι λόγω στάσης Σαμαρά στο μνημόνιο. Όμως άλλο το ένα και άλλο αυτό με τον αυτόχειρα. Συμφωνώ και μπράβο σου με τον διαχωρισμό αυτών των δύο πολύ διαφορετικών πραγμάτων. Άλλο αντιμνημονιακός και άλλο ψυχικά διαταραγμένος. Είχα γράψει προ ημερών ότι αν αυτοκτονούσαν οι φτωχότεροι του φαρμακοποιού τότε στην Ελλάδα θα είχαν αυτοκτονήσει πάνω από 5 εκατομμύρια και μετά θα είχε σειρά αυτός ο ψυχοδιαταραγμένος δύστυχος 77 χρονος. Στις Χώρες από τις οποίες έχουν έρθει στην Ελλάδα όλες αυτές οι δυστυχισμένες υπάρξεις κανονικά θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει πάνω από το 80%. Αν όσοι αυτοκτονούσαν είχαν δίκιο να κάνουν αυτή την απεχθή πράξη τότε θα επιτρεπόταν και να τους ψάλουν στην εκκλησία. Καμιά αιτία και κανένα πρόβλημα ακόμη και για αυτόν που δεν έχει ελπίδα να ζήσει λόγω ασθένειας δεν επιτρέπει να οδηγεί έναν σώφρονα άνθρωπο σε μια τέτοια αμαρτωλή και δειλή πράξη. Μην ηρωοποιούμε λοιπόν και τις ψυχικές διαταραχές γιατί είναι πολύ μα πάρα πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά. Η επισήμανση των πράξεων της κόρης του δείχνει που θέλουν να το πάνε κάποιοι. Η αυτοκτονία δεν είναι ηρωική πράξη και για το λόγο αυτό δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Μπράβο σας.

Ανώνυμος είπε...

δεν αυτοκτονησε με τη σημασια της λεξεως πεθανε για να αναψει το φυτιλι της εκδικησης του λαου. αρχιστε να κρυβεστε δημοσιουπαλλιλισκοι βολεμενοι. ερχεται θυελλα. ο αυτοχειρας μας οδηγει . θα υπαρξουν κι αλλοι. θα καιγονται,θα πηδανε,τι θα κανετε ακομα θα υποστηριζετε τα λαμογια στα κωλοκομματα σας;

dimitris είπε...

KOLONAXIO GAMIESAI TIPOTA ALLO

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΕ ΠΑΝΤΟΚΟΡΦΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ναξιε. Πες τους τα που νομίζουν πως τρώμε κουτόχορτο. Που μας περνάνε για ηλίθιους φτιάχνοντας πλαστικούς δήθεν ήρωες. Που ξεφτίλησαν τη κοινή λογική. Που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν λές και ζούμε στη χώρα του Τσαουσέσκου και του Καντάφι. Ψευτοαριστεροί Αριστεροί βολεμένοι της πλάκας, αντιδημοκράτες και προβληματικοί. Οι ήρωες δεν φτιάχνονται με πυροτεχνήματα και ψυχοφάρμακα. Οι ήρωες ζουν παλεύουν δίνουν και πέφτουν στη μάχη.

Ανώνυμος είπε...

Καριόλη Νάξιε, μου αρέσει που έχεις το θράσος εσύ το ΘΡΑΣΙΜΙ να μιλάς για ανωνυμίες στο διαδίκτυο. Το ήθος σου το ξέρουμε πανίβλακα. Και αν έχεις τα αρχήδια, που δεν τα έχεις, γράψε μας την ιστορία με τον Ραγκούση για να μάθουν όσοι σε διαβάζουν με ποιόν έχουν να κάνουν. Από την συκοφαντία του μέχρι την συγγνώμη που σε υποχρέωσε να του ζητήσεις (αλλά ερχόμενος με την ΟΠΙΣΘΕΝ). Από δεξιός που ήμουνα και βλέποντας κάτι αρχήδια σαν εσένα σου έγραψα πως θα σε τιμωρήσω. Στέλνοντας τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή. Επί τη ευκαιρία γράψε μας με ποιά διαδικασία διορίστηκες στο Αρσάκειο.