slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο εμπαιγμός, το σκοτάδι ... και ο ... «νεοφιλελεύθερος σοσιαλιστής», νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Λάζαρος Ελευθεριάδης 
aegeantimes.gr 
Μάς εμπαίζουν προκλητικά, υποτιμούν την νοημοσύνη μας, προσβάλλοντάς μας, και κάποιοι Έλληνες πολίτες, δυστυχώς, τούς πιστεύουν ακόμη.

Οι άνθρωποι οι οποίοι ως “πρόθυμοι σωτήρες”, συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια σε όλες τίς κυβερνήσεις, οι οποίες φτωχοποιήσαν τον ΈΛΛΗΝΑ πολίτη, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και "φτωχών".
 
Αυτοί οι οποίοι παραδώσαν την Εθνική κυριαρχία της χώρας σε ξένους οικονομικούς “κατακτητές” του τόπου, εξευτέλισαν κάθε έννοια και εφαρμογή του κοινωνικού κράτους, φιλελευθεροποιώντας πλήρως την Ελληνική οικονομία, στο όνομα της “ανταγωνιστικότητός” της, έρχονται σήμερα χωρίς αιδώ, οι .......

μόνιμοι διαχειριστές του μεταπολιτευτικού μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας, και διεκδικούν ανερυθρίαστα την υποστήριξή μας, την ψήφο μας.
 Κατά τα άλλα δηλώνουν "σοσιαλ(ι)στές" !!!

Οι πολιτικοί οι οποίοι υποστηρίξαν με πάθος, τα Μνημόνια, τίς περικοπές των μισθών και συντάξεων, κτλ, τολμούν και αντικρύζουν τον μισθωτό και συνταξιούχο, τον Έλληνα πολίτη, στα μάτια, προσπαθώντας, για μια ακόμη φορά να τον εξαπατήσουν, να τον πείσουν ότι το έκαναν για το “καλό” του.

«Το κόμμα αυτό έχει προσφέρει πολλά στον τόπο και γι’ αυτό το στηρίζουμε όλοι με κάθε τρόπο», σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ διασφαλίζει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Τό κόμμα έχει προσφέρει πολλά όντως, το θέμα όμως είναι σε ποιούς, και με τελικό όφελος τίνος, κ.Παπαιωάννου ;;;;

Προφανώς, δεν θέλετε ή δεν έχετε αντιληφθεί, την τραγική κατάσταση στην οποίαν μάς φέρατε, ώς Ελληνικό λαό, εσείς και οι ομόσταυλοί σας.

Κοιταξτε γύρω σας κ. Παπαιωάννου, κ. Λοβέρδο, κ. Διαμαντοπούλου, κ. Βενιζέλο, και λοιποί "υποστηρικτές" τους, για να δείτε τίς “λαμογιές”, πίσω απο τίς οποίες βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη σας, σε κάθε πόλη, και σε κάθε χωριό.

Εφαρμόστε άν τολμάτε, τον νόμο περί του “πόθεν έσχες” και θα εκπλαγείτε (τρόπος του λέγειν)!!!

Στήσατε ένα “πελατειακό” κράτος, για να εξυπηρετήσετε τα δικά σας συμφέροντα, της βέβαιης και συνεχούς επανεκλογής σας, ώς βο(υ)λευτές και υπουργοί, δίνοντας ένα “ξεροκόμματο” και πολλές "χάντρες", στούς “ιθαγενείς” που σας ψηφίζαν, θωρακίζοντας το πολιτικό σύστημα, με τον νόμο “περί ευθύνης υπουργών”, για να μήν λογοδοτήσετε για τίς πράξεις σας, ποτέ.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν “ιθαγενείς” οι οποίοι θα αρκούνται στην διαβεβαίωσή σας και στίς "χάντρες" σας, δημιουργώντας τους την ψευδαίσθηση της προσδοκίας, ότι θα τους εξυπηρετήσετε εξωδιαδικαστικά, εξωθεσμικά, αυτούς ή τα παιδιά τους, (προσδοκία ρουσφετιού) εξαπατώντας τους και υποκλέπτοντας κατά αυτόν τον τρόπο, για πολλοστή φορά, την ψήφο τους. Γιατί αυτός είναι ο στόχος σας, η "ψήφος" τους, και όχι το πατριωτικό καθήκον σας, της παραγωγής χρήσιμου και αξιοκρατικά κρινόμενου, πολιτικού έργου στον τόπο.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ριζωμένο στον ελληνικό λαό και γι’ αυτό ανατρέχουμε και στη βάση για την εκλογή προέδρου. Έχουμε ευθύνη για τα
 αρνητικά που συνέβησαν αλλά και υπευθυνότητα για τους νέους όρους ανάπτυξης που θα πρέπει να δημιουργήσουμε για τον πολίτη. Ανάπτυξη για τον πολίτη και την οικογένειά του», τόνισε ο υπουργός Υγείας κος Λοβέρδος.

Και τί κανατε κ.ε Λοβέρδο μέχρι σήμερα, για να διορθώσετε αυτά τα “αρνητικά” ;;;
 

Πώς μεταφράζεται η ανάληψη της "ευθύνης" από εσάς ;;;

Διότι σε όλον τον “πολιτισμένο” κόσμο, μεταφράζεται με παραίτηση απο το αξίωμα το οποίο κατέχει ο πολιτικος, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη λαθών και παραλείψεων, τα οποία έπραξε κατά την διάρκεια της διαχείρισης της εξουσίας, και βέβαια “σέβεται” τον εαυτόν του. Λίγη "ευαισθησία" δεν βλάπτει!!!

Είναι πρωτοφανές, πρωτόγονο, και υποτιμητικό για τον Έλληνα πολίτη, να δηλώνεις ώς πολιτικός, ότι αναλαμβάνεις την "ευθύνη" για λάθη και παραλείψεις τίς οποίες έκανες κατά την άσκηση της εξουσίας, και αντί να παραιτείσαι, να ζητάς να σου ξαναναθέσουν τα ίδια καθήκοντα.

Αυτός είναι ο ορισμός της "κατάντιας". Σήμερα θυμηθήκατε την “ανάπτυξη” για τον Έλληνα πολίτη και την οικογένειά του ;;;

Όσο για το “ριζωμένο”, κατορθώσατε με την “μετριότητά” σας, να το “ξεριζώσετε” απο τον Ελληνικό λαό, ως “πρόθυμοι σωτήρες”, και συγχρόνως, κατ’εντολή του, ώς όψιμοι μέτριοι διαχειριστές της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης, την απαξιώσατε πλήρως στην συνείδηση του Ελληνικού λαού.

Οι ευθύνες σας, απέναντι στόν Ελληνικό λάο και στο Έθνος, είναι τεράστιες, ποδοπατήσατε όνειρα και προσδοκίες των Ελλήνων για μια Δημοκρατική ευνομούμενη κοινωνία, μετατρέποντας την Ελλάδα σε "οικονομική ζούγκλα".

«Η εκλογή του Ευ. Βενιζέλου είναι σημαντική όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά για ολόκληρη την κοινωνία», δήλωσε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κυψέλης, όπου πήγε για να ψηφίσει, η Άννα Διαμαντοπούλου.
 

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και αυτό σημαίνει ισχυρά κόμματα», τόνισε η υπουργός.

Η χώρα χρειάζεται καταρχάς “άξιους” πολιτικούς κ. Διαμαντοπούλου, και ύστερα υπεύθυνη, χρήσιμη και παραγωγική πολιτική, και μάλιστα σταθερή, είναι καιρός να απαγκιστρωθείτε απο τήν πολυπόθητη για εσάς “διαχείριση της εξουσίας”, την οποίαν αναγορεύσατε σε αυτοσκοπό της ζωής σας.
Είναι καιρός να πάτε "σπίτια" σας, να ιδιωτεύσετε, αρκετό “κακό” κάνατε.

«Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του", δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του, συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος σε εκλογικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είμαι βέβαιος ότι με την ευρεία συμμετοχή θα διαψεύσουμε όλους, όσοι πίστευαν ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να ανακάμψει».

Αρχίζουμε συνομιλία με το λαό, με τη γλώσσα της ειλικρίνειας.
 Η πατρίδα μπορεί να σταθεί όρθια», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι σήμερα άλλη γλώσσα προφανώς μιλάγατε Κε Βενιζέλο, και για αυτό δεν σας καταλαβαίναμε, άλλωστε δεν ομιλούμε όλοι οι Έλληνες την “γερμανική” γλώσσα.

«Έχουμε, και έχω και προσωπικά, πλήρη συνείδηση των λαθών, των καθυστερήσεων και παραλείψεων. Ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια, η πίκρα. Ξέρω ότι σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας τουλάχιστον άνεργος»

εξακολουθεί να επιμένει ότι γνωρίζει, ο πρόεδρος πλέον του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος. Δηλαδή μετά λόγου γνώσης, δηλώνει, και εν πλήρη συνειδήση, ότι έπραξε ότι έπραξε, ξεκινώντας απο τα οικονομικά μέτρα, το
PSI, τίς περικοπές μισθών και συντάξεων, την αύξηση της ανεργίας, τα "χαράτσια", κτλ. και ότι όλα αυτά αποτελούν λάθη, καθηστερήσεις, και παραλείψεις κατά τον κ. Βενιζέλο ;;; ή μήπως εννοεί ότι και λίγα μάς έκανε, ενώ θα μπορούσε να μας "κάνει" περισσότερα ;;;

Ο νεοφιλελεύθερος "σοσιαλιστής", νέος πρόεδρος του Πασοκ !!!

Δοξάστε τον !!!

Δεν είναι τυχαίο ότι, πουθενά και ποτέ, στούς λόγους του, ο νέος πρόεδρος του Πασοκ, δεν ανέφερε την λέξη "σοσιαλισμός" ή "σοσιαλιστικό" ή κάτι παρεμφερές, λεκτικά τουλάχιστον. Το αποφεύγει συστηματικά, βέβαια μόνον αυτός γνωρίζει τον λόγο, αυτοί δε που τον ψήφισαν προφανώς τον υποθέτουν, ευελπιστούν απλά και αναντίρρητα σε μιά καλή "θέση".
Η δημοκρατική "παιδεία" και η "πολιτική κουλτούρα" των πολιτικών του "σήμερα", μας τυφλώνει απο την λάμψη της, το ψευδεπίγραφο "λούστρο" της !!!

Δυστυχώς, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ !!!

Τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου δείχνουν τα έως τώρα ευρήματα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

Είμαι πολύ περίεργος να δώ τί θα "σκαρφιστεί" το πολιτικό σύστημα για να “σώσει” τούς υπάλληλούς του!!!
Και το απύθμενο πολιτικό θράσσος, η πρόσφατη δήλωση του ΓΑΠ, “Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες όμως τόσα χρόνια σπατάλησε και λεηλάτησε ένα πολιτικό, μιντιακό σύστημα», δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο της Ν. Ερυθραίας.

"Αναλάβαμε ένα τεράστιο βάρος, να μην βουλιάξει η χώρα και ταυτόχρονα να αλλάξει. Η χώρα αλλάζει και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει στην πορεία αυτή. Η νέα ηγεσία θα έχει πιο ηλιόλουστες μέρες. Είναι η ώρα του πολίτη. Θα είμαι κοντά ως απλός πολίτης, για να αλλάξουμε τη χώρα”.

Τάδε έφη ο "σωτήρας" μας !!! 

Και μη χειρότερα !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: