slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το νέο προεδρείο οι δράσεις και ο προγραμματισμός της ΕΝΩΣΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Ε.ΚΥ.Τ.

Την Κυριακή 19.2.2012 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ η Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.ΚΥ.Τ. και παράλληλα η κοπή της πίττας της Ένωσης και η διενέργεια   αρχαιρεσιών για την εκλογή μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. σύμφωνα με τις υποβληθείσες έγκαιρα υποψηφιότητες. Και στις 5 Μαρτίου συνήλθε στο Γραφείο του Συνδέσμου Ιητών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προήλθε από τις εκλογές και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:


ΕΝΩΣΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
                Ε.ΚΥ.Τ.

E-mail: enosikykl.typou@gmail.com
                                                                                             Αθήνα 5.3.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Την Κυριακή 19.2.2012 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ η Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.ΚΥ.Τ. και παράλληλα η κοπή της πίττας της Ένωσης.
   Πρόεδρος της Γ.Σ. εξελέγη ο κ. Γεώργιος Πούλιος και η διαδικασία συνεχίστηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ως εξής:
1. Εξελέγη η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.ΚΥ.Τ. αποτελούμενη από τους Λάζαρο Θεόφιλο, Εμμανουήλ Λιγνό, Νικόλαο Αλιπράντη, Θεόδωρο Μαγκανιώτη και Εμμανουήλ Κατσούρη.
2. Έγινε απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. από την πρόεδρο Χαρίκλεια Ζαμάνου-Χιόνη και εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση.
3. Αναγνώστηκε η έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής από το μέλος της Κυριακή Γελασάκη.
4. Προτάθηκε το πρόγραμμα δράσης του 2012 από την πρόεδρο και εγκρίθηκε η πρόταση για τη συνάντηση των μελών στη Σίφνο το Σεπτέμβριο του 2012.
5. Διαβάστηκε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία της Ένωσης Γιάννη Στεφανόπουλο και εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση.
6. Διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. σύμφωνα με τις υποβληθείσες έγκαιρα υποψηφιότητες.
   Στη συνέχεια και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων έγινε η κοπή της πίττας από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μελέτιο Ζαχαρόπουλο.
Παρέστη ο βουλευτής Κυκλάδων Γιώργος Παπαμανώλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάζαρος Θεόφιλος και Νικόλαος Συρμαλένιος, ο Δήμαρχος Κιμώλου Θεόδωρος Μαγκανιώτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μικρών Νήσων  Πασχάλης Συρίγος και αρκετοί Κυκλαδίτες παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα γινόταν στην πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών έχουν ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Χαρίκλεια Ζαμάνου – Χιόνη, Στέφανος Λέπουρας, Αντώνης Χωριανόπουλος, Αντώνης Τζιώτης, Γιάννης Στεφανόπουλος, Ευαγγελία Κοντού, Τατιάνα Αναγνωστοπούλου.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Μανώλης Ναυπλιώτης, Μανώλης Καλαϊτζής, Κυριακή Γελασάκη.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συμπληρώθηκε από τα μέλη κατάσταση με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους (e-mail)  και ανατέθηκε στα μέλη της Ε.ΚΥ.Τ. Στέφανο Λέπουρα και Αντώνη Παπακωσταντή να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ιστοσελίδα της Ε.ΚΥ.Τ.
ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
   Στις 5 Μαρτίου συνήλθε στο Γραφείο του Συνδέσμου Ιητών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προήλθε από τις εκλογές και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Χαρίκλεια Ζαμάνου – Χρόνη (Ίος)
Αντιπρόεδρος: Αντώνης Χωριανόπουλος (Νάξος)
Γενικός Γραμματέας: Στέφανος Λέπουρας (Κέα)
Ταμίας: Γιάννης Στεφανόπουλος (Αμοργός)
Έφορος: Ευαγγελία Κοντού (Μύκονος)
Μέλη: Αντώνης Τζιώτης (Νάξος), Τατιάνα Αναγνωστοπούλου (Σέριφος)
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
- Έγινε ενημέρωση από τον Γ.Γ. για τις ενέργειες που έγιναν σε συνεργασία με το μέλος της Ε.ΚΥ.Τ. Αντώνη Παπακωσταντή προκειμένου να δημιουργηθεί ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ιστοσελίδα της Ε.ΚΥ.Τ. Σε σχέση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ήδη οργανώθηκε
e-mail: enosikykl.typou@gmail.com  με το οποίο θα επικοινωνεί η Ένωση με τα μέλη της και αντίστροφα. Όσο για την ιστοσελίδα αποφασίστηκε η ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις προτάσεις των Στεφάνου Λέπουρα και Αντώνη Παπακωσταντή με πολύ μικρή επιβάρυνση για την Ε.ΚΥ.Τ. Για την ολοκλήρωσή της και την εν συνεχεία υπεύθυνη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων συστήθηκε Επιτροπή Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου και Ιστοσελίδας αποτελούμενη από τους: Στέφανο Λέπουρα, Ευαγγελία Κοντού και Τατιάνα Αναγνωστοπούλου.
- Συζητήθηκε το θέμα της συνάντησης στη Σίφνο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και ανατέθηκε στην Πρόεδρο να προβεί στις απαραίτητες συνεννοήσεις.
- Αποφασίστηκε να μεταβεί το Δ.Σ. στο ιδιόκτητο γραφείο της Ε.ΚΥ.Τ. στην οδό Μάρνη 33, προκειμένου να εξετασθεί ο ευπρεπισμός και η χρήση του.
- Αποφασίστηκε ο προγραμματισμός επίσκεψης στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν τον Κυκλαδικό Τύπο και την τακτική αποστολή στην Ε.ΚΥ.Τ. των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ενημέρωση των Κυκλαδικών Εφημερίδων. Από τον Αντιπρόεδρο προτάθηκε και έγινε αποδεκτή η πρόταση όπως μετά τις Εθνικές εκλογές επισκεφθεί αντιπροσωπεία της Ε.ΚΥ.Τ. τον αρμόδιο επί του τύπου εκπρόσωπο της νέας κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: