slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σίγουρα μας διαβάζει ο Σόϊμπλε!!!

Ξέρουμε ότι γι’ αυτό εδώ το blog, μετά την Ελλάδα, στη δεύτερη θέση της επισκεψιμότητας έρχεται η Γερμανία. Ε, λοιπόν, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, είτε μας διαβάζει ο Σόϊμπλε είτε εμείς είμαστε μέσα στο μυαλό του.

Μόλις το περασμένο Σάββατο, ανεβάσαμε άρθρο με τον τίτλο  Ο Σαμαράς μίλησε για εκλογές, όμως τον Σόϊμπλε τον ρώτησε; Διαβάστε το για να δείτε τον τρόπο σκέψης του κ. Σόϊμπλε.  Λίγες μόλις ημέρες μετά, πληροφορούμαστε ότι πρόθεση του κ. Σόϊμπλε είναι να....

απαγορεύσει τις εκλογές στην Ελλάδα, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα, όπως «σχεδιαζόταν» να γίνουν. Παράλληλα μαθαίνουμε ότι έχει ανησυχήσει και δυσαρεστηθεί ο άρχων της εδώ αποικίας του, για την διαφοροποίηση τόσο πολλών βουλευτών.


Λοιπόν ακούστε. Όσο δίνεις θάρρος στον χωριάτη ξέρετε τι λέει ο λαός μας ότι θα συμβεί;; Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν πληροφορηθείτε ότι ο κ. Σόϊμπλε θα απαιτήσει να συμφωνήσουν όχι μόνο οι διαγραφέντες βουλευτές, αλλά ακόμα και ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ κ.λ.π., εννοείται για να μην πτωχεύσει η χώρα ασφαλώς!!!

Και το πιο αστείο ξέρετε ποιο είναι; Πως αν ζητήσει κάτι τέτοιο ο Σόϊμπλε, όλα τα πιο πάνω κόμματα θα συμφωνήσουν. Γιατί οι τράπεζες πρέπει να εισπράξουν τα 30 δις, που εσχάτως ανεβαίνουν στα 40 δις, γιατί τα έργα θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν, γιατί τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα πρέπει να αναστηθούν, τώρα που μας αφήνουν χρόνους κ.λ.π. Είναι πολλά τα λεφτά….

Ας το τολμήσει λοιπόν ο κ. Σόϊμπλε αυτό και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Θα γίνει σούργελο όλο το πολιτικό σύστημα!!!

Όμως ο κ. Σόϊμπλε, στην πραγματικότητα τα κάνει όλα αυτά, για να μας θίξει την περιβόητη ελληνική υπερηφάνεια και το περιβόητο ελληνικό φιλότιμο, μπας και ξεκουμπιστούμε μόνοι μας από την ΕΕ και να του αδειάσουμε τη γωνιά, γιατί προκαλούμε πρόβλημα στην εξάπλωση του γερμανικού imperium, τώρα μάλιστα που η Γερμανία οχυρώθηκε απέναντι σε ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, όπως ο ίδιος ομολόγησε. Αλλά που εμείς!!! Εκεί, τσιμπούρι, με το χέρι της ζητιανιάς απλωμένο…
Βέβαια, αν καταλάβει πόσο πολύ μπορεί να υποχωρήσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και πόσο πολύ ελεγχόμενος και αδρανοποιημένος είναι ο ελληνικός λαός, δεν αποκλείεται να του μπουν και τέτοιες σκέψεις.
Τι λέτε κ. Σόϊμπλε;;;



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χασάπη λέγε τις ηλιθιότητες σου και μετά λέμε γιατί μας έχει πάρει στο μεζέ ο Σόϊμπλε. Σπάνε πλάκα μαζί μας και θα γίνει ότι αυτοί θέλουν θέλουμε δεν θέλουμε.

δεξί χαφ είπε...

Σιγα ρε γερμαναρά που θα υπογράψει ο Σαμαράς. Έχει υπερηφάνεια και είναι πατριώτης.