slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: [Δεξί X-Trem(i)] Τετέλεσται... και μακάρι να είναι μόνο αυτά! Μαζεύει υπογραφές η τρόικα

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, εμπλοκές, ασφυκτικές πιέσεις και αναβολές της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, εντός της ημέρας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διεργασία για το μίνι Μνημόνιο, που αποτελείται από σειρά επώδυνων μέτρων.

Οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένουν το τελικό κείμενο - αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα που διήρκεσαν έως αργά το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να προσέλθουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για το σύνολο των μέτρων.

Το πιθανότερο είναι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, καθώς το πρωί αναμένεται να φθάσει στα γραφεία τους το 15σέλιδο προσχέδιο του μίνι Μνημονίου, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά και τις τελευταίες διαπραγματεύσεις.

Οι πολιτικοί αρχηγοί χρειάζονται κάποιο χρόνο για να το μελετήσουν, ώστε προσερχόμενοι στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό να έχουν αποκρυσταλώσει την απάντηση που θα δώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Τα Νέα, νωρίτερα οι αρχηγοί ενδέχεται να έχουν κατ' ιδίαν συναντήσεις με την τρόικα, μετά από αίτημα των εκπροσώπων των δανειστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: