slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ​Σ

H Επιτροπή Αλληλεγγύης του Δήμου μας καλεί όλους τουςσυμπολίτες να συμμετέχουν στην προσεχή συνεδρίασή της, την Παρασκευή 27 Γενάρηκαι ώρα 19.00 στο χώρο της βιβλιοθήκης του Δημαρχείου.

Συμπολίτες, ηκρίση μάς αγγίζει όλους μέσα από την μείωση των εισοδημάτων μας, τη συρρίκνωσητης αγοράς, την ανεργία, τους συνανθρώπους που περνούν στη φτώχεια και πουαυξάνονται συνεχώς...Το κοινωνικό κράτος, αντί να σταθεί αρωγός στους πολίτεςτου, μειώνεται δραματικά στα πλαίσια της αποτυχημένης πολιτικής της λιτότηταςπου μας έχει επιβληθεί και τα χειρότερα δυστυχώς δεν θ' αργήσουν να φανούν.


Καθένας μας μόνοςτου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Είναι ώρα να συνεργαστούμε,συμπολίτες, να δουλέψουμε για το κοινό καλό επιτέλους, να βοηθηθούμε και ναβοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Η γειτονιά μας, το χωριό μας, ο Δήμος μας θαπρέπει να μπορεί, σαν μια γροθιά, να διεκδικεί το δικαίωμά μας στη δουλειά, στημόρφωση, στην ψυχαγωγία, στη ζωή.

Το κράτος,συμπολίτες, δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτικών. Υπάρχειαπό εμάς για εμάς τους πολίτες. Ας πάψουμε πλέον να είμαστε πολίτες-πελάτες. ΗΔημοκρατία, για να σταθεί και να απολαμβάνουμε την ειρήνη και την ευδαιμονία, απαιτείενεργούς πολίτες, με άποψη και δράση στα κοινά.

Συμπολίτες, σαςπεριμένουμε να μας μεταφέρετε τις απόψεις σας, τα ιδιαίτερα προβλήματα τουχώρου σας και τις προτάσεις σας. Όλοι μαζί μπορούμε ν' αλλάξουμε αυτή τηκατάσταση!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:



Μανώλης Λυκουρόπουλος: 6976436390





Λευτέρης Βερύκοκκος: 22850-23309



Αναστασία Περιστεράκη: 6984163334 /22850-24382





Σοφία Σπανέλη: 6984623239

Δεν υπάρχουν σχόλια: