slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δικαιωθήκαμε πλήρως για το τέλος του κ. Παπανδρέου...

Είκοσι μόλις ημέρες μετά την άνοδο στην εξουσία του κ. Παπανδρέου και συγκεκριμένα στις 25-10-2009, γράψαμε άρθρο με τον τίτλο: Το μετέωρο βήμα του κ. Παπανδρέου. Διαβάστε το. Αν διαπιστώσετε ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα, είχαν γραφεί από τον Οκτώβριο του 2009, αυτό δεν είναι σύμπτωση ούτε προφητεία, αλλά καλή γνώση της λειτουργίας του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Τότε είχαμε προβλέψει με ακρίβεια ότι η πολιτική συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου και τα μετέωρα βήματα που επιχειρούσε, θα τον οδηγούσαν....
με μαθηματική ακρίβεια είτε στην κατάρρευση είτε στο να παραδοθεί πλήρως στα χέρια της κρατικοδίαιτης οικονομικής και μιντιακής ολιγαρχίας.  Είχαμε μάλιστα επισημάνει ότι τα στελέχη του, τα οποία σήμερα ζητούν το ίδιο το «κεφάλι» του και προβάλλονται ως οι μελλοντικοί ηγέτες μας, άρχισαν από τις πρώτες ημέρες να τάσσονται με το πλευρό της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας και κάποια στιγμή θα τον εγκατέλειπαν.  Σήμερα, ο κ. Παπανδρέου στρέφεται προς την κομματική βάση, αλλά αυτή (πλην των παπανδρεϊκών) δεν υπάρχει γιατί αφενός ο ίδιος την εγκατέλειψε, αφετέρου τα συμφέροντα φρόντισαν να την διαβάλουν «βαθύ ΠΑΣΟΚ», «αναχρονιστικό ΠΑΣΟΚ» και να την διαλύσουν.

Σήμερα λοιπόν αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι.
Σε ότι αφορά το πολιτικό μέλλον του έτερου πολιτικού αρχηγού του δικομματισμού, δηλαδή του κ. Σαμαρά, διαβάστε κατά καιρούς τι γράφουμε σχετικά και θα το προβλέψετε με ακρίβεια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: