slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα "παράσταση" Χαϊκάλη στο Mega, χωρίς... κασετοφωνάκι

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις συνεδριάσεις της Βουλής για τα μέτρα του νέου Μνημονίου και τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης έγινε το πρόσωπο της ημέρας όταν, ενώ βρισκόταν στο βήμα άνοιξε ένα κασετοφωνάκι στο οποίο είχε καταγράψει παλαιότερη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, προκαλώντας… πανικό.


Σήμερα, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε ακόμη μια "παράσταση", με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, ενώ κόντεψαν να έρθουν στα χέρια με το βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Αιτία στάθηκε η «συγνώμη» που επιχείρησε να ζητήσει ο κ. Γεωργιάδης από τον Καμμένο, όταν σε προηγούμενες δηλώσεις αποκάλεσε «Καραγκιόζη» τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Η διόρθωσή όμως ήρθε ως εξής «Ο Καραγκιόζης έχει μια σημαντική ιστορία στο θέατρο σκιών, ενώ ο κ. Καμμένος έκανε καριέρα βρίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους». Ο κ. Χαϊκάλης μίλησε για ακραίους χαρακτηρισμούς και αναφερόμενος στο θέμα της «προδοσίας» που είχε θίξει πριν από λίγο ο κ. Γεωργιάδης, η ένταση εκτοξεύτηκε. Η κόντρα μεταξύ τους κόντεψε να βγει εκτός ελέγχου με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δηλώνει: «Έπρεπε να ρωτήσω ποιος είναι καλεσμένος πριν έρθω. Αν ήξεραν ότι ήταν ο Γεωργιάδης δεν θα ερχόμουν».

Στο ίδιο ύφος και ο Γεωργιάδης απάντησε «Να σηκωθείς και να φύγεις τώρα αν δεν σ' αρέσει». Καταλήγοντας: «Εντάξει, είμαστε όλοι προδότες πλην των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Χαϊκάλη».

ysterografo.gr και parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: