slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ...

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί σήμερα  Τετάρτη, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των υπουργών Απασχόλησης, με βασικά θέματα συζήτησης την εφαρμογή της ... 
στρατηγικής '' Ευρώπη 2020 '' στο πεδίο της απασχόλησης και της κοινωνικής πολιτικής καθώς και τις προοπτικές για στενότερη συνεργασία μεταξύ των Δημόσιων Υπηρεσιών Απασχόλησης.
Την ....
Πέμπτη, ο υπουργός Εργασίας θα συναντηθεί με την ομοσπονδιακή υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λέγιεν.
Επίσης, στο περιθώριο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ. Βρούτσης, θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση των υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τεραστια ειδηση μπραβο ναξιε αυτες ειναι ειδησεις ετσι ξεστραβωσε μας . Αφου τους πηρε τα σωβρακα απο τις διαπραγματευσεις παει νικητης πλεον στις βρυξελλες με το χαμογελο της φωτο και ετοιμος για νεους αγωνες και νεες κατκτησεις για τους εργαζομενους. Οι ευχες μας τον συνοδευουν το ξερει αλλωστε ο γιαννης και αντλει δυναμη και κουραγιο απο αυτο για να καταπολεμησει εγχωρια και ξενα λαμογια που δεν πληρωνουν ουτε τις υποχρεωσεις τους απεναντι στο κρατος δικαιου που τυγχανει να ειναι εξεχων μελλος. Καλο βολι γιαννη

Ανώνυμος είπε...

Φρέσκος - φρέσκος και ξανανιωμένος με Foto 20 χρονου, έτσι για να μη ξεχνάμε ότι οι η φρεσκάδα του προσώπου του ταιριάζει με τη φρεσκάδα των πολιτικών του αρχών και ιδεών. Αγωνίστηκε για τα εργασιακά και τους άνεργους, έδωσε μάχες και με λαμπερό το προσωπάκι του πάει στις Βρυξέλες για να πάρει τον έπαινο των μεγάλων επιτυχειών του. Τιμή για τη Νάξο που έβγαλε από τα σπλάχνα της ένα τέτοιο διαμάντι.

Ανώνυμος είπε...

Από Βρυξέλλες έμαθα ότι οι ομόλογοι του έκαναν τις διαθήκες τους πριν αναχωρήσουν από τις χώρες τους. Γιατί ο Γιάννης δεν αστειεύεται και είναι έτοιμος να τους τελειώσει πολιτικά αν οι απόψεις και θέσεις τους δεν συμπλέουν με τις δικές του, δηλαδή της χώρας μας. Είναι άλλωστε νωπό το αίμα των υπαλλήλων της Ευρώπης που έβαψε τα χέρια του ο Γιάννης κατά την διαπραγμάτευση του τελευταίου μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

ναξιε κανε κατι αρχιζουν και ειρωνευονται δεν εχουν αισθηση των μεγεθων του ΓΙΑΝΝΗ. Σε παρακαλω αλλη φορα τα γραμματα για το προγραμμα του υπουργου να ειναι πιο μεγαλα και οχι κοκκινα επισης θα σου στειλω και το Ε ΜΑΙL μου γιατι στην αναρτηση γραφεις μονο για τεταρτη πεμπτη εμεις θελουμε το προγραμμα και για τις αλλες ημερες ακομα και τις αργιες μην μας αφηνεις με την αγωνια

Unknown είπε...

Ο Γιάννης είναι ο μόνος Υπουργός Εργασίας που φρόντισε τον εργαζόμενο. Το ποσοστό των εργαζομένων νέων που ξεκουράζονται ανέβηκε επί των ημερών του στο 50%. Η ταύτιση του ποσοστού με την ανεργία των νέων είναι απλή σύμπτωση.