slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καμμένος... Τσακαλώτος. Ο Τσίπρας... Βελουχιώτης


Με τον στρατηγό Τσακαλώτο παρομοίασε ο Πάνος Καμμένος τον εαυτό του, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1″ με τον Γιώργο Παπαδάκη, στην τηλεόραση του "ΑΝΤ1″, αφήνοντας να εννοηθεί κατ' αντιστοιχία ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο Άρης Βελουχιώτης.
Η σχετική αναφορά έγινε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ερώτηση για το κατά πόσο θα....
μπορούσε να συνεργαστεί το κόμμα του με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις επόμενες εκλογές, μια προοπτική που φαίνεται ότι έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει εσωκομματικός εμφύλιος και να αποχωρίσουν οι Γιάννης Μανώλης, Χρήστος Ζωής και Δημήτρης Σταμάτης, ενώ πολλά άλλα στελέχη τα οποία προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκονται επίσης στην πόρτα της εξόδου.

Ο Πάνος Καμμένος θέλησε με την παραπάνω υπερβολή να δείξει ότι για το καλό της χώρας και τη σωτηρία της πατρίδας δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, άφησε ωστόσο αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και της Κουμουνδούρου για αλλαγή στάσης και "μαλάκωμα" των αντιδράσεων κατά του Μνημονίου.

Ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ανήκουν στην Κεντροδεξιά, και δεν πρόκειται να κινηθούν πολιτικά σε εκείνον τον χώρο, ενώ αναφέρθηκε σε φήμες που κυκλοφόρησαν για συναντήσεις ή επαφές στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη Νέα Δημοκρατία.

ysterografa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: