slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τώρα βλέπει και φαντάσματα: Οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν με βρουν σε χαντάκι!!


«Αντί να σβήσουν τη φωτιά, έβαλαν πυρκαγιά» είπε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφερόμενος στους βουλευτές που αποχώρησαν από την παράταξη.


Μάλιστα ανέφερε ότι «ήταν προσχεδιασμένο για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών καβάτζα ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τα ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ».

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, ενώ τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος με τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά ζήτησε να γίνονται με ανοιχτούς διαγωνισμούς και να μη δίνονται σε «κολλητούς και φίλους».

Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε μία ιδιαίτερα σκληρή έκφραση, λέγοντας ότι «ακόμα και σε χαντάκι να με βρουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

Εξηγώντας τι εννοεί και απαντώντας στο αν δέχεται απειλές, είπε «όλοι απειλούμαστε, όποιος δεν παει με το σύστημα δέχεται απειλές... εγώ δεν μασάω από απειλές», σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις αναφορές του.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ είπε ότι θα δώσουν «ανένδοτο αγώνα μέχρι την απελευθέρωση της χώρας με οποιοδήποτε κόστος».

Για το περίφημο non paper, είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και τόνισε «ανοίξτε τα πρακτικά με τον Κ. Παπούλια. Υπάρχει πουθενά αναφορά;». Μάλιστα σημείωσε ότι το θέμα με το non paper έχει καταρρεύσει.

ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: