slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"ΜΕΓΑΛΟ" διπλό μέσα στο Κερατσίνι για τον Πανναξιακό!

Με εμφάνιση "Πρωταθλητή" ο Πανναξιακός πέρασε μέσα από το Κερατσίνι, αναγκάζοντας του Πειραιώτες στην 4ησερί ήττα τους (0-1) στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Νάξου, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού κέρδισε 1-0 μέσα στο Κερατσίνι, το οποίο προσπάθησε, αλλά τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στη καλοκαρδισμένη μηχανή του Γιώργου Βλαστού.
Άνοιξε λογαριασμό ο Ντούκας.
Ο αγώνας κρίθηκε με ένα γκολ του Ντούκα 36', όταν ο Καρούσης κερδίζει την μπάλα από αριστερά και με άψογη σέντρα βρίσκει το κεφάλι του Ντούκα, ο οποίος πρόλαβε τον Λεντή στην έξοδό τ και «κάρφωσε» την μπάλα στα ...
δίχτυα του.
NAXOS Katsonis 200x100Δεν υπήρξαν υστερούντες στο συγκριμένο ματς για τους Ναξιώτες, με τους Τόσκα – Σταυρόπουλο να κόβουν κάθε υποψία φάσης, τον Αθανασίου να κόβει και να μοιράζει παιχνίδι και τον Ντούκα δυνατό μέσα σε όλες της μάχες, ο Πανναξιακός δεν θα μπορούσε παρά μόνο νικητής να φύγει από το Κερατσίνι σήμερα.
Αφιερωμένο στον Θέμελη.
Μεγάλος απόντας από το συγκεκριμένο ματς που λόγο ίωσης έμεινε στη Νάξο ήταν ο Αστέριος Θέμελης, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον νεαρό Θεοδοσιάδη που τα πήγε μια χαρά. Πάντως οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και αμέσως μετά την λήξη του αγώνα αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη στον έμπειρο πορτιέρο του Πανναξιακού. Η κίνηση αυτή υποδηλώνει αυτό που είχαμε τονίσει την προηγούμενη εβδομάδα, μιλώντας για το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παιχτών, αλλά και τις σχέσεις που έχουν οι τελευταίοι με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βλαστό.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κώστας Κλείσαρης): Λεντής, Καρράς, Καμένος, Σιδηρόπουλος, Βατής, Μαρμαρίδης (55' Διονυσόπουλος), Παντελίδης, Κουφουδάκης (72' Κατσιγιάννης), Μαριόλης, Μάλλης (72' Τρουμπούνας), Πουλάκης
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θεοδοσιάδης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (90' Κατσάνης), Αθανασίου, Ντούκα (86' Τερόλλης), Δερμιτζάκης (74' Κεμαβόρ), Μπονιάκος.
Διαιτητής ήταν ο Ντοκάκης (Χανίων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: