slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Δημάρχου Μ. Μαργαρίτη με το Δ.Σ του Απεραθίτικου Συλλόγου

 Στις 3 Δεκεμβρίου στα γραφεία του «Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου» στο Γαλάτσι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων Κυρίου Μανώλη Μαργαρίτη και του αντιδημάρχου Κυρίου Τοτόμη Πρωτονοτάριου με το Δ.Σ του Συλλόγου μας.

      Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Δ.Σ για.....
την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του. Ο Πρόεδρος, Μάρκος Μαργαρίτης, αφού καλωσόρισε το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, τους παρουσίασε τα μέλη του Δ.Σ και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή συνέχεια στη θητεία του Δημάρχου.

   Τον διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος θα είναι στο πλευρό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για ό, τι ωραίο και καλό αποφασισθεί για το χωριό και τον Τόπο. Επίσης αν και όποτε χρειασθεί θα αξιοποιηθεί το επιστημονικό δυναμικό των μελών του Δ.Σ, για το κοινό καλό, την πρόοδο και την ανάπτυξη. Επιπλέον, θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα μέλη που θα απαρτίζουν τις επιτροπές που θα διαμορφώσει ο σύλλογος.
    
    Έγινε επίσης πολύς λόγος για το πόσα θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν από μια συνεργασία την οποία τόσο ο Δήμος έχει ανάγκη όσο και οι Σύλλογοι, ενώ είναι επιτακτική ανάγκη να συνεργαστούν όλοι οι φορείς μεταξύ τους για το καλό του Τόπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: