slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Φωτόπουλος προφανώς κάνει αυτοκριτική: Το πάρτι στη ΔΕΗ φέρνει ...τις αυξήσεις

Πληρώνουμε τα ταξιδάκια και την πλούσια ζωή που έκαναν τα στελέχη ιδιωτικών εταιρειών ενέργειας κατήγγειλε σήμερα ο συνδικαλιστής Νίκος Φωτόπουλος... ο οποίος ξέχασε να μας πει για τα επιδοτούμενες εκδρομές του συνδικάτου για τις μαϊμουδιές του συντρόφου Ρίζου και για τα 600 εκ ευρώ που χώνουμε εμείς οι μαλάκ@@...
κάθε χρόνο στο Ταμείο του για να μας λέει ότι είναι εύρωστο... ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΔΕΣ

Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ θα είναι τελικά μικρότερες απ' ότι υπολογίζαμε σημείωσε ο συνδικαλιστής Νίκος Φωτόπουλος, ενώ υπογράμμισε πως πληρώνουμε τα ταξιδάκια και την πλούσια ζωή που έκαναν τα στελέχη ιδιωτικών εταιρειών ενέργειας.

«Αν δεν γινόταν πάρτι εις βάρος της ΔΕΗ τώρα δεν θα είχαμε αυξήσεις» δήλωσε σήμερα στον Realfm ο Νίκος Φωτόπουλος ο οποίος επέρριψε κυρίως ευθύνες στο Δημόσιο λέγοντας ότι «χειρότερος πελάτης της ΔΕΗ είναι το δημόσιο». Ανέφερε, μάλιστα, ότι το Δημόσιο χρωστάει 160 εκατ. ευρώ και ότι «όλα τα υπουργεία χρωστάνε στη ΔΕΗ».

Ο κ. Φωτόπουλος κατήγγειλε, επίσης, τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa και HellasPower οι οποίες κήρυξαν πτώχευση και δήλωσε ότι «γι'αυτούς πληρώνουμε».

Ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ είπε ότι «είναι σίγουρο ότι θα έχουμε αυξήσεις στα τιμολόγια» αλλά τόνισε ότι αυτές οι αυξήσεις θα είναι μικρότερες απ'ό,τι υπολογίζουμε και πιθανόν να είναι της τάξης του 15%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: