slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Προσθήκη λεζάντας
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
 Ο Χαράλαμπος Κόκκινος καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΣΗΙΑ ΜΑΣ  κο Παλλά και κο Γιαννακάκη, συναντήθηκαν .....
σήμερα Παρασκευή με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κο Καμπουράκη και στελέχη του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, στα πλαίσια της διαβούλευσης που πραγματοποιεί ο συνδυασμός της Μείζονος Αντιπολίτευσης ,ενόψει και της συζήτησης  για τη ΄΄Στρατηγική της ΠΝΑ για τον Τουρισμό ΄΄,  που θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο αύριο Σάββατο 15-12-2012.
Στη συνάντηση προταθήκαν οργανωμένες δράσεις που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα στις τουριστικές αγορές άλλα και η ανάγκη υλοποίησης καινοτόμων ενεργειών που θα συμβάλλουν στην στήριξη του τουριστικού προϊόντος των  νησιών μας.
Ο κος Κόκκινος τόνισε ότι ο Τουρισμός, που αποτελεί τη ΄΄βαριά΄΄ βιομηχανία  του Νοτίου Αιγαίου, πρέπει να στηριχτεί και η πολιτεία (Κυβέρνηση- Αυτοδιοίκηση) να κινηθεί οργανωμένα, εφαρμόζοντας τις ρεαλιστικές προτάσεις που οδηγούν στην ανάκαμψη του Τουρισμού και να αξιοποιηθούν τα διαθέσιμα ποσά που προωθούν το τουριστικό προϊόν των νησιών μας.
Ο κος Κόκκινος κατά την παρουσία του στη Ρόδο εκπροσώπησε τη Μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Αναπτυξιακής Εταιρίας της ΠΝΑ ΄΄Ενεργειακή Α.Ε.΄΄ και στην εκδήλωση-δράση Ευαισθητοποίησης για την Ενεργειακή Απόδοση στον Κατασκευαστικό Τομέα του Ευρωπαϊκού Διασυνοριακού Έργου SCORE .
 To  βράδυ της Παρασκευής ο κος Κόκκινος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: