slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΣΜΥΡΙΔΟΡΥΧΕΙΑ, αποσύρθηκε η επίμαχη διάταξη

Με άμεση και καταλυτική παρέμβαση του υπουργού εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση και του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα αποσύρθηκε η διάταξη για τα σμυριδορυχεία.
Το βράδυ της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου σε συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Βρούτσης και Παναγιώτης Ρήγας με τον.....
υφυπουργό ΥΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου και μετά από δίωρη και πλέον συζήτηση
ΑΠΕΣΥΡΘΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
η διάταξη για τα σμυριδορυχεία.
 Το σμυριδικό ζήτημα παραμένει ανοικτό και θα πρέπει να αναζητηθεί βιώσιμη λύση στο μέλλον, μια βιώσιμη λύση που θα είναι αποτέλεσμα διαλόγου με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς (σμυριδεργάτες) και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (δήμος, υπουργεία κτλ).
Από την διαχειριστική ομάδα του blog naxios.blogspot.com που ήταν πάντα αρωγός στους συμπατριώτες μας σμυριδεργάτες , ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο υπουργό εργασίας  Γιάννη Βρούτση και στον Παναγιώτη Ρήγα για τον δύσκολο άλλα επιτυχή αγώνα που έκαναν και κατάφεραν να δώσουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο όχι μόνο στους σμυριδεργάτες της Νάξου άλλα και σε ολόκληρη την Νάξο.
Ευχόμαστε σε όλους τους σμυριδεργάτες ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.




16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxaxxa exete megali plaka. axxaxaxaxa toso kairo hsastan enantion ton smyridergaton. axxaxaxxa tora zhto o broytsis/ xaxaxaxxa kalo.

TΟN ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΠΟΤΈ Ήμασταν εναντίον των σμυριδεργατων
; Μάλλον έχεις πρόβλημα στα ματιά η διαβάζεις άλλους . Βρες μου μια ανάρτηση του blog που να γράφει εναντίον τους ; Διαφορετικά είσαι ΨΕΎΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

αλλη μια επιτυχια απο τον βρουτση .Εδω πηρε τα σωβρακα απο την τροικα στις διαπραγματευσεις αυτο θα του γλυτωνε ? δεν υπαρχουν δεν μπορω για τον μεγαλο πρωην συνδικαλιστη και προστατη των ασθενων βρουτση.

NAXIOS είπε...

Ανώνυμε, μάλλον είσαι από αυτούς που θα χαιρόσουν εάν έκλειναν τα σμυριδορυχεία.
Θάχατε να λέτε.
Άντί να χαίρεστε για τόσους ανθρώπους που θα συνεχίσουν να έχουν ένα μικρό έστω κομμάτι ψωμί, μέσα στα λαγούμια και στις στοές των ορυχείων, κάνεις και αστειάκια.
Άντε να χαθείς βολεμένε.
Ο Βρούτσης σε νοιάζει ή το απόκομμα που ψηφίζεις;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τωρα λοιπον δεξιοβλακα εσενα σε νοιαζουν οι ανθρωποι που θα εχουν ενα κομματι ψωμι να τρωνε και οχι ο βρουτσης, τωρα θα εχουν καλα χριστουγεννα με την ΔΕΗ 48% πανω, συνταξεις και μισθοι εξαθλιωσης και ανθρωπους να ψαχνουν στους καδους για να φανε, αντε να χαθεις εσυ αθλιε βολεμενε

NAXIOS είπε...

Ανώνυμε των 07.55, μια και είμαι εγώ ο βολεμένος και όχι εσύ ρουφιανάκο, τα στοιχεία μου είναι φανερά. Δώσε τα δικά σου και έλα να μοιράσουμε ότι έχουμε δια δυο. Να δούμε ρουφιανάκο ποιος έχει και ποιος είναι βολεμένος, καραγκιοζάκο.
Και τέλος, τι δουλειά έχει η ΔΕΗ και όλες οι άλλες παπαροπαπαριές που γράφεις με το θέμα;
Θα ήταν καλύτερα να έχουν όλα αυτά να πληρώσουν και από πάνω να είναι και χωρίς δουλειά;
Αλλά είπαμε, η βλακεία είναι αήττητη, καραγκιοζάκο.

Ανώνυμος είπε...

δεν τα βλεπω τα στοιχεια σου καραδεξιε συναγερμε. που ειναι; διαδιδατε παντου οτι ειναι οι σμυριδεργατες βολεμενοι. σιγα μην το γραφατε κιολας. ζητω ο βρουτσης.ζητω ο ρηγας. θα ξαναβγει το θεμα που σκεπασατε προχειρα.να δω τοτε τι θα λετε.

Ανώνυμος είπε...

Μην νευριαζεις δεξιε αστους αυτοι ειναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κοιτα εσυ να εξακολουθεις με τους αγωνες σου να εξασφαλισεις το ξεροκομματο για τους εργαζομενους και ασε τον αγνωστο καραγκιοζακο να γραφει οτι θελει και στο κατω κατω αυτος μπορει και να μην εχει πληρωσει ουτε ασφαλιστικες εισφορες στο τα μειο του. Εμεις εσενα πιστευουμε και το πετρελαιο 5 ευρω να παει εμεις παλι αντωνη θα ριξουμε αρκει να μας εξασφαλιζεις το ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να διωχθούν ποινικά (για υπόθαλψη εγκλήματος) ακόμη και αυτοί που υποστηρίζουν τη διατήρηση αυτής της μηχανής παραγωγής μαιμούδων συνταξιούχων και άλλων παροχών (χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους απολαμβάνουν νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθάλψη) εις βάρος των υγιώς δραστηριοποιουμένων Ελλήνων. Η παράνομη και ανήθικη αυτή μηχανή λέγεται Ναξία Σμύρις (έτσι βέβαια που την κατάντησαν οι κομματικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί). Και ... ο νοών νοείτω. Θα είχε καλαμπούρι να άρχιζε μια τέτοια συζήτηση εδώ για να βγάλουμε και στοιχεία εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους της Κορώνου, ας πούμε, δήθεν Κορωνιδιατών για να αποκτήσουν δικαίωμα στην μεγίστη κομπίνα του σμυριγλιού. Είμαι έτοιμος.

Ανώνυμος είπε...

προς 12:22. Μεγάλε λες την απόλυτη αλήθεια. Όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Μας έχουν σκίσει γενικά και οι σμυριδεργάτες στο απυρόβλητο. Άθρωποι που δεν έχουν πατησει ποτέ στα ορυχεία παίρνουν σύνταξη ή κάποιοι άλλοι με ένα μήνα δουλειά ασφαλίζονται για 12 μήνες και τελικά παίρνουν σύνταξη στα 45 ίση με τη σύνταξη του οικοδόμου.
Αλλά κανείς πολιτικός δεν τολμάει να μιλήσει γιατί θα χάσει τα ψηφαράκια. Ξαφνικά γίνανε όλοι εργατοπατέρες.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι μετά την ΑΛΗΘΕΙΑ που κατέθεσε ο 12:22 έπεσε βουβαμάρα στο θέμα του σμυριγλιού. Βέβαια σε αυτό έβαλε το χεράκι του και ο Naxios που φρόντισε να "θάψει" την ανάρτηση κάτω από τα σκουπίδια άλλων αναρτήσεων.

Unknown είπε...

Νάξιε ανέβασε ανάρτηση με το ερώτημα "Αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων η λειτουργία των σμυριδορυχείων Νάξου ή όχι;" και είμαι σίγουρος ότι το blog σου θα γνωρίσει μεγάλες ημέρες. Και που ξέρεις μπορεί να ευαισθητοποιηθεί και κανένας εισαγγελέας και να γίνεις η αιτία να περάσει στη κάθαρση αυτή η κόπρος της Νάξου (μία από όλες).

Ανώνυμος είπε...

ε εσεις οι 2-3 που γραφετε. τους ξερετε τους αβανταδορους στον παπα στην αθηνας; ε αυτους μου θυμιζετε. τωρα σας ηρθε η αδικια των σμυριδεργατων; πρωτα να πανε φυλακη τα λαμογια της βουλης . τωρα που τα φαγανε πατε να κανετε οικονομια; αν μπορειτε βαλτε τα με τους σμυριδαιους.

Ανώνυμος είπε...

18.56 σιγουρα δεν μπορει να τα βαλει κανεις με τους πραγματικους σμυριδαιους δηλαδη τους ανθρωπους του μοχθου οι φιλοι παραπανω και εγω μαζι τους εννοουν τους μαιμουδιαρηδες που δεν ξερουν ουτε τι χρωμα εχει το σμυριγλι και βρεθηκαν να λαμβανουν συνταξεις και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη χωρις να εχουν πληρωσει ενα ευρω (παλαια δραχμη).Αυτους εννοουν και οχι τους ανθρωπους που εβγαζαν ενα ξεροκομματο σκαβοντας λαγουμια στα βουνα της ΚΟΡΩΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Το σμηριδικό είναι ένα θέμα που το εκμεταλλευόταν για 70 χρόνια η δεξιά από την εποχή του … Εθνάρχη Πρωτοπαπαδάκη και του Αριστείδη και τα τελευταία τριάντα χρόνια και το ΠΑΣΟK. Τώρα μπήκε στο παιχνίδι και ο ΣΥΡΙΖΑ για να μαζέψει και αυτός ψηφάκια. Εθελοτυφλούν όλοι αυτοί που κάνουν πως δε βλέπουν την πραγματικότητα και φοβούνται να πουν την αλήθεια. Χιλιάδες έχουν βγει στη σύνταξη από το ΙΚΑ σε βάρος των άλλων ασφαλισμένων, όπως τα λέει και ο 12:22 της 19/12 και οι άλλοι που ακολουθούν. Η μεγαλύτερη βρωμιά της Νάξου είναι η υπόθεση αυτή Έπαιρναν και παίρνουν σύνταξη άνθρωποι που δεν είχαν μπει στα ορυχεία. Επαγγελματίες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και άλλοι που κατοικούσαν ακόμη και στην Αθήνα με ψεύτικες βεβαιώσεις και πιστοποιητικά. Οι υπεύθυνοι των ορυχείων υπάλληλοι έμπαιναν με επιλογή των πολιτικών και ήταν οι τοπάρχες τους για να τους μάζεύουν ψήφους, Όποιος δεν ψήφιζε το κόμμα έβγαινε εκτός λίστας. Τέτοιοι υπεύθυνοι και όργανα των παντοδύναμων τότε Πρωτοπαππαδάκιδων ήταν και οι πρόγονοι των Πρωτονοτάριων που σήμερα άλλοι εκπροσωπούν το ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι τη δεξιά στην Νάξο και το παίζουν δήθεν αγωνιστές των λαϊκών διεκδικήσεων. Όταν άλλοι αριστεροί έμπαιναν φυλακή και τα παιδιά τους σταματούσαν ακόμη και το δημοτικό, αυτοί απολάμβαναν την προστασία και τα οικονομικά προνόμια του κράτους και σπούδαζαν όλα τα παιδιά τους στα Πανεπιστήμια. Όλοι αυτοί οι παράγοντες στήριξαν και στηρίζουν μέχρι σήμερα αυτή την ελεεινότητα σε βάρος των άλλων Ναξιωτών που για να πάρουν μια μικρή σύνταξη από το ΙΚΑ πρέπει να φτύσουν αίμα. Φτύστε λοιπόν και εσείς τους βολεμένους υποκριτές !!

Unknown είπε...

Οι Βρούτσης και Ρήγας (και ο Γλέζος φυσικά) ή ξέρουν την κομπίνα του σμυριδικού ή δεν την ξέρουν. Αν την ξέρουν είναι και αυτοί συνένοχοι το ίδιο όσο και οι απατεώνες που εκμεταλλεύονται το πλαίσιο. Αν δεν την ξέρουν τότε είναι ανίκανοι να διατηρούν τέτοιες θέσεις αφού μέσα στα πόδια τους εξελίσσεται αυτή η απάτη που την προωθούν και τη διευκολύνουν.