slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Καραμανλής, θα ήθελαν...


Λένε και καμιά μαλακ@@ οι δημοσιογράφοι για να γελάμε...  μια Ρετσίνα Κουρτάκη κάνει πάντα καλό .....


Τη σκέψη του να είναι υποψήφιος στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν εκμυστηρεύεται σε στενούς του συνεργάτες και συνομιλητές ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενώ απορρίπτει και το ενδεχόμενο ανάληψης της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα«Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται ανήσυχος με τις εξελίξεις στην οικονομία αλλά και στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό και δεν κρύβει τον οικονομικές τον προβληματισμό του.

«Ακόμα δεν έχω λάβει τις αποφάσεις μου. Η υποψηφιότητά μου θα κριθεί από πολλούς παράγοντες» φέρεται να λέει με νόημα ενώ στο σενάριο της Προεδρίας της Δημοκρατίας τονίζει ότι «δεν μπορεί πολιτικός που έχει διατελέσει πρωθυπουργός να γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Πάντως σε όλες του τις συζητήσεις τονίζει με κάθε τρόπο την στήριξή του στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της χώρας

iefimerida.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διάλυσε το κράτος και την οικονομία ο μπουλούκος και την αποτέλειωσε ο Γιωργάκης και θα ήθελε να γίνει ο αθεόφοβος και Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά αυτό λέει δεν μπορεί να γίνει γιατί ήταν πρωθυπουργός. Ξευτίλισε τον τίτλο του πρωθυπουργού αυτός που επανίδρυσε το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ κράτος και θα ήθελε να ξευτιλίσει και το θεσμό του Προέδρου. Τρομάρα του και δεν ντρέπεται.