slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!


"Επιθυμώ να συνεχίσω ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου"
Συνεδρίαση θα έχει το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 13:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Λιμεναρχείου Νάξου με μοναδικό θέμα συζήτησης την ψήφιση απολογισμού οικονομικού έτους 2011, ενώ σε δεύτερη συνεδρίαση της ίδιας μέρας εξετάζονται άλλα θέματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος του χρόνου ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου. Τι δήλωσε σχετικά στο.....
Naxos News, ο πρόεδρός του, Γιάννης Μαμουζέλος
Με δεδομένο ότι η θητεία του διοικητικού συμβουλίου θα ανανεωθεί, το Naxos News, ρώτησε τον κ. Γιάννη Μαμουζέλο, αν θα ήθελε να ανανεωθεί η προεδρία του για το επόμενο διάστημα.

"Οπωδήποτε είναι επιθυμία μου να ανανεωθεί η θητεία μου ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, αφού έχουμε ξεκινήσει ένα σημαντικό έργο, που θα ήθελα και να ολοκληρώσουμε. Όμως τον τελικό λόγο για αυτό τον έχει ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, που θα κάνει και τη σχετική πρόταση".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση επί του θέματος μεταξύ του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Γιάννη Μαμουζέλου.

Αξίζει, ακόμη να σημειωθεί, ότι υπάρχουν στελέχη του δήμου, που θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου και κατ’ επέκταση αντικατάσταση του κ. Γιάννη Μαμουζέλου.

Οπωσδήποτε, τον τελικό λόγο τον έχει ο δήμαρχος, που σύντομα θα πρέπει να λάβει την τελική απόφασή του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και βεβαια να συνεχισει ο μαμουζελος. εδειξε εργο,μερακι,και διαθεση. ευχομαι να μην τον φανε.τοσα χρονια καταστηματαρχης στην παραλια πρωτη φορα βλεπω τετοια συμμετοχη. ολη μερα πανω κατω. αστετον να κανει δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

η θεση ειναι χωρις μισθο?