slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΠΑΣΟΚ......ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΥΤΗΛΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ

me-poiotika-kai-posotika-kritiria-oi-aksiologiseis-ton-stelexon-ton-doy
ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Με ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια οι αξιολογήσεις των στελεχών των ΔΟΥ
Σε ενδοκυβερνητικό συμβιβασμό κατέληξε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, του εισηγητή του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Σαχινίδη, αλλά και του Χρήστου Πρωτόπαππα, σε ...
ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των «κορυφών» των Εφοριών της χώρας.Όπως αποφασίστηκε, ο νόμος θα εφαρμοσθεί ως έχει, αλλά προβλέπεται ότι για όσα στελέχη των ΔΟΥ δεν έχει λήξει η θητεία, δεν θα υπάρξει αντικατάσταση, αντίθετα θα τεθούν αξιολογικά - ποιοτικά και ποσοτικά - κριτήρια, τα οποία θα τεθούν, ώστε να διενεργηθούν έλεγχοι αποδοτικότητας, μέχρι τέλος του Ιανουαρίου του 2013.

Από εκεί και πέρα, βάσει των ανωτέρω κριτηρίων θα διενεργούνται αξιολογήσεις των επικεφαλής των Εφοριών και του ΣΔΟΕ σε τριμηνιαία βάση.

Ακριβέστερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών σημειώνεται ότι η τοποθέτηση προϊσταμένων των οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, Υποδιεύθυνσης και Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, θα συμβεί με απόλυτο σεβασμό στην ισχύουσα νομοθεσία, και ειδικότερα:..........................................................................


1) Για όσες περιπτώσεις έχει λήξει η θητεία, η τοποθέτηση θα γίνει με βάση τη διαδικασία και τα προσόντα που προβλέπονται στις διατάξεις της παραγράφου 21 του άρθρου 55 ν. 4002/11, όπως ισχύει σήμερα. Οι αποφάσεις τοποθέτησης των νέων προϊσταμένων θα εξειδικευθούν ως 31/12/2012 με τους συγκεκριμένους στόχους (ποιοτικούς και ποσοτικούς) που πρέπει αυτοί να πετύχουν κατά την διάρκεια της θητείας τους και οι οποίοι και θα ελέγχονται ανά τρίμηνο όπως ορίζει ο νόμος. Εξυπακούεται πως στην κρίση για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων μετέχουν όλοι όσοι διαθέτουν τα κατά το νόμο τυπικά προσόντα.

2) Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών που θα δημοσιευθεί ως τις 31/1/2013, θα καθοριστούν ο τρόπος, η διαδικασία και τα όργανα ελέγχου επίτευξης των στόχων της προηγουμένης παραγράφου, στη βάση των καλύτερων διεθνών πρακτικών.

3) Για όσες περιπτώσεις δεν έχει λήξει η θητεία, οι σημερινοί προϊστάμενοι παραμένουν στις θέσεις τους, σύμφωνα με το νόμο και θα υπόκεινται στα κριτήρια αξιολόγησης που θα τεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: