slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στουρνάρα σοβαρέψου: Οι επιλογές είναι δεν είναι Βενιζελικός ή Σημιτικός...


Η πλέον περιζήτητη θέση αυτή την περίοδο είναι η θέση του Γενικού Γραμματέα εσόδων που επέβαλλε η τρόικα και θα είναι 5ετούς διάρκειας. Θα έχει την ευθύνη τήρησης του προυπολογισμού και θα τραβάει φρένο σε όλους τους υπουργούς. Λογικό είναι για τη θέση να γίνεται σφαγή. Ακόμα λογικότερο είναι οι ΠΑΣΟΚοι, όπως συνηθίζεται σε ένα ΠΑΣΟΚικό Κράτος σαν το δικό μας, να σπρώχνονται για το ποιος θα πάρει την καρέκλα.

Ο Στουρνάρας προωθεί το φίλο του Σημίτη τον...
Καραβίτη που το καλοκαίρι είχε την έμπνευση να μπει χαράτσι σε όσους νοικιάζουν σπίτια ενώ κατόρθωσε να περάσει την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τα παιδιά και των τόκων στεγαστικού δανείου, αλλά το μεγαλύτερό του "παράσημο" είναι ότι ήταν επικεφαλής της στατιστικής Υπηρεσίας επί Γιάννου Παπαντωνίου όταν και πλαστογραφούσε τα στοιχεία για να μπούμε στο ευρώ.

Όσον αφορά τον άλλο ΠΑΣΟΚο του ΓΑΠ που σπρώχνεται για την καρέκλα, τον Θεοχάρη, αν ήταν γυναίκα θα τον λέγαμε τηλεοπτική γλάστρα, τώρα που είναι άντρας πρέπει να τον λέμε τηλεοπτικό μαϊντανό, ενώ όσο δεν είναι στην ΤιΒι είναι στο Twitter ή το Facebook... στο υπουργείο πάντως απορούν πότε δουλεύει...

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο Σαμαράς που θα έχει και τον τελικό λόγο θα πει στον Στουρνάρα Γιάννη χαλάρωσε και ξεκόλλα επιτέλους απ' τον κινέζο 

Διαβάστε και το χθεσινό δημοσίευμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις καταλάβει ότι ο ΣΑΜ δεν πρόκειται να τους βγάλει από τις θέσεις κλειδιά επειδή όλοι αυτοί έχουν βγάλει όλη τη δουλειά για την οργάνωση των εισπρακτικών μηχανισμών, τη σύλληψη των μαϊμού συνταξιούχων, τον έλεγχο των φοροφυγάδων και όλα αυτά που πλασάρει σαν επιτυχίες της σήμερα η κυβέρνηση. Δεν ξέρεις ότι όλη τη δουλειά στο ασφαλιστικό, το ΙΚΑ κλπ την κάνει ο Σπυρόπουλος για να βγαίνει ο Βρούτσης και να κορδώνεται ότι αυτά είναι δικές του επιτυχίες. Όλα αυτά έχουν ξεκινήσει και προχωρούν από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (μα…κες νεροκουβαλητές) και οι υπουργοί σας είναι απλοί παρατηρητές και εκδότες ανακοινώσεων για δήθεν επιτυχίες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το ΠΑΣΟΚ. Ζήτω οι κλέφτες, οι προδότες και οι λωποδύτες. 500 εκατομ. δρχ δωράκι στον Μαυράκη, Κουτσόγιωργας, Καλαμπόκια, βίλα με δανεικά φίλων, 500 εκατομ. δολλάρια η διαβολο-Μάργκυ, Γείτονας, αδέλφια που "παίζουν" την πτώχευση της χώρας, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Γιωργάκης, Σμπώκος και τόσοι άλλοι αδάμαντες της διαπλοκής, της ρέμουλας και του σκότους.
Και εσύ 10:19 μέσα στην κομματική σου τύφλα αποκαλείς μαλάκες και νεροκουβαλητές κάποιους Πασόκους που μπορεί να προσφέρουν. Τόσο υψηλά έχεις την υποχρέωση για προσφορά στο κράτος.
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Μα..κες είναι αυτοί που στηρίζουν μα...κες. Αρχιμ....κες όμως είναι όσοι προκημένου να είναι πρωθυπουργοί παρακαλούν να τους στηρίξουν και να συγκυβερνήσουν με αυτούς που πριν από λίγο καιρό ήταν προδότες, μνημονιακοί, λαμόγια. Δηλαδή γλύφουν εκεί που πριν έφτηναν.