slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αντρέα κλείσε την πόρτα σου έφυγε και άλλος .Η απάντηση του ΡΙΚΣΣΥ στο ΠΑΣΟΚ για τον Π. Αγγελόπουλο


Άμεση ήταν η απάντηση της πρωτοβουλίας ΡΙΚΣΣΥ στο ΠΑΣΟΚ για τον Πέτρο Αγγελόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε να υποστηρίζει την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου και μία ημέρα μετά απέσυρε την στήριξή του, μέσω δελτίου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Από την ΡΙΚΣΣΥ απαντούν πως «ο Πέτρος Αγγελόπουλος είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, υπάλληλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, συμμετείχε στις....
ομάδες εργασίας για την εκπόνηση του σχεδίου ανασυγκρότησης, που είχε συστήσει με πρωτοβουλία του ο βουλευτής κ. Ανδρέας Λοβέρδος από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Εξέφρασε ο ίδιος την επιθυμία να συμμετάσχει ως ιδρυτικό μέλος της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. παρέχοντας μάλιστα όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Προφανώς πιέστηκε. Ανθρώπινο είναι, τον κατανοούμε, άλλωστε αντικαταστάθηκε αμέσως. Για εμάς ήταν και παραμένει ένας εξαίρετος άνθρωπος».

Λίγο νωρίτερα από το ΠΑΣΟΚ είχε βγει η εξής ανακοίνωση του κ. Αγγελόπουλου:

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στη λίστα με τα ονόματα που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη και στον κατάλογο υπογραφών υποστήριξης του ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ συμπεριλαμβάνεται και το δικό μου.
Ήμουν και παραμένω ΠΑΣΟΚ».

Να θυμίσουμε ότι μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποστηρικτών της κίνησης του Α. Λοβέρδου, ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ναυπλίου, δήλωσε πως είναι και παραμένει ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: