slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμπαράσταση και στήριξη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΙΑΤΩΝ ΝΑΞΟΥ στα δίκαια αιτήματα των Σμυριδεργατών Νάξου.

  Προς
1.       Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Κορώνου
                    κ. Χουζούρη Νικόλαο
          2.       Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Νάξου
 ΘΕΜΑ: Σμυριδωρυχεία Νάξου
 Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του συλλόγου μας, πραγματοποίησε σήμερα 15/12/2012  έκτακτο συμβούλιο για το θέμα του άρθρου 12 της Ναξίας Σμύριδας.

Αντιλαμβανόμενοι τη στοχευόμενη δημοσίευση του άρθρου 12 που μεταξύ άλλων προβλέπει την αναστολή της λειτουργίας των Σμυριδορυχείων Νάξου από 1/1/2015, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στα δίκαια αιτήματα της επιτροπής αγώνα  Σμυριδεργατών Νάξου.
Κρίνουμε ότι το εν λόγω θέμα είναι εθνικού χαρακτήρα καθώς προσβάλει τα κεκτημένα δικαιώματα των σμυριδεργατών και θα πρέπει να αντιμετωπισθεί από κοινού από όλους τους αρμόδιους φορείς
                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                              Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

                
  Μανώλης  Μουτσόπουλος                                             Δημήτρης Σιδερής     

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να διωχθούν ποινικά (για υπόθαλψη εγκλήματος) ακόμη και αυτοί που υποστηρίζουν τη διατήρηση αυτής της μηχανής παραγωγής μαιμούδων συνταξιούχων και παροχής (χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους) νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως εις βάρος των υγιώς δραστηριοποιημένων Ελλήνων. Η παράνομη και ανήθικη αυτή μηχανή λέγεται Ναξία Σμύρις (έτσι βέβαια που την κατάντησαν οι κομματικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί). Και ... ο νοών νοείτω.