slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες στην Κέρκυρα

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, αποδοκιμάστηκε στην Κέρκυρα, όπου βρέθηκε κατά τη διάρκεια των εορτών.

 Συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας παραβρέθηκε έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας για να παρακολουθήσει μία από τις φιλαρμονικές του νησιού και μόλις έγινε αντιληπτός από τους πολίτες αποδοκιμάστηκε.

 Το γραφείο Τύπου του υπουργείου του Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε το γεγονός και επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή η ιστοσελίδα left.gr επικρότησε αυτές τις αποδοκιμασίες.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 «Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας «Αμαλία», αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό.

 Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο Νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί».

http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: