slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιώργος: Χυδαία επιχείρηση. Δεν θα με λυγίσουν

Παπανδρέου:
α
υτός κυβερνούσε όχι εγώ 
Σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου σε δημοσιεύματα του “Πρώτου Θέματος” και του “Βήματος της Κυριακής”, σύμφωνα με τα οποία στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται το όνομα της μητέρας του, Μαργαρίτας Παπανδρέου.
Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

“Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, απόπελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό,τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009.

Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους ”άκουσαν”, όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίςστοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα.

Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς.

Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίαςεναντίον μου.

Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους.

Ότι δεν θα με λυγίσουν.

Καλά κάνουν και φοβούνται.

3 σχόλια:

eleni είπε...

Βεβαίως και είναι μεσα στην λίστα η μανα του. Ψέματα θα έλεγαν για να τον συκοφαντίσουν αυτόν τον καλό άνθρωπο; Μας πουλησε στους Γερμανους και βγένει να μιλησει και όλας. ρε τι είναι αυτός ρε παιδί μου;

Ανώνυμος είπε...

Μονο ο αρχοντας ταμηλος θα βγει αλοβητος απο αυτον τον πολεμο λασπης εχοντας ασπιδα τα λογια του μεγαλου οραματιστη και εντολοδοχου κομανετση.Εσυ ναξιε με την ειλικρινεια και την αμεροληψια που σε διακρινει καλα κανεις τουτες τις δυσκολες ωρες και στηριζεις ταμηλο σφηνα δεν εβγαλες μουσιτσα για τον τραμπακουλα - τυρεμπορα .

ΕΝΑΣ.......... είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΥΓΙΣΕΙ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕ1111