slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΙΣΚΕΨΗ KATEΡΙΝΑΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥ ΣΕ ΘΗΡΑ,ΘΗΡΑΣΙΑ, ΑΜΟΡΓΟ

Η πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου, κα Αικατερίνη Μονογυιού, απο τις 16 έως τις 21 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποίησε επίσκεψη στα νησιά της Θήρας, της Θηρασίας και της Αμοργού.
Συγκεκριμένα, η κα Μονογυιού στις 16.11 συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο Νικόλαο με τον οποίο συνομίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί καθώς και για τα έργα τα οποία θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με την συμβολή του Δήμου.Την ίδια μέρα η κα Μονογυιού είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη Θήρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Βασαλάκη Εμμανουήλ, απο τον οποίο ενημερώθηκε για τα σημαντικότατα λιμενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί καθώς δέχεται πολλές επισκέψεις κάθε χρόνο.Επιπροσθέτως, έδωσε .......
συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Μυτιληναίο του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού "Santorini TV" καθώς και στον κ. Τράσο Δημήτρη δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού "Top Melody 104,9".
Στις 20.11 η κα Μονογυιού επισκέφθηκε τη Θηρασία και στην συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ενημερώθηκε για τις δυσκολίες της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με την υπόλοιπη χώρα κατά την περίοδο του χειμώνα.
Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στις 21.11, η κα Μονογυιού παρέστη στη θεία λειτουργία της Ιεράς Μονής Παναγίας Χοζοβιώτισσας στην Αμοργό για τον εορτασμό των Εισοδείων της Θεοτόκου.

Κατερίνα Μονογυιού
Η πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου,
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Blog : http://katerinamonogiou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: