slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φήμες περί δήθεν μηνύματος Σαμαρά στο Eurogroup, διαψεύδει η κυβέρνηση


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά «φήμες» περί δήθεν μηνύματος του πρωθυπουργού στο Eurogroup, οι οποίες ξεκίνησαν από τον βρετανικό Guardian και έκαναν γρήγορα το γύρο του Διαδικτύου.

Στον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας, και συγκεκριμένα στο ζωντανό ιστολόγιο που καλύπτει τα γεγονότα σχετικά με την κρίση στην Ευρωζώνη, συντάκτης του Guardian ανέφερε φήμες ότι ο Αντώνης Σαμαράς διεμήνυσε -προφανώς μέσω του υπουργού Οικονομικών- στο Eurogroup ότι η κυβέρνηση μπορεί να καταρρεύσει αν δεν εγκριθεί η δόση.

Το αγγλικό κείμενο: «And to ratchet up the pressure on the eurogroup, Greek prime minister Antonis Samaras has reportedly said the country's government may collapse if it does not get a decision on the ¤31.5bn loan tranche today» (3.30 GMT).

«Πολλοί καλοθελητές βάζουν στο στόμα του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών λόγια που ποτέ δεν έχουν ειπωθεί. Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες πρέπει ο καθένας να προσέχει τι λέει και το γράφει» αναφέρει στην απάντηση o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: