slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπα; Εξοργίστηκε η Παπαρήγα... από την πραγματικότητα ότι ψήφισε μαζί με τη Χρυσή Αυγή (βίντεο)


Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή, λίγο πριν από την ψηφοφορία, όταν πήρε το λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για "σύμπλευση" της Αριστεράς με τα άκρα. Άμεση ήταν η αντίδραση της Αλέκας Παπαρήγα, η οποία έκανε λόγο για "εκβιασμό", τονίζοντας ότι "εσείς θρέφετε αυτή τη Χρυσή Αυγή".

"Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ενίοτε όχι ως φάρσα", είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην δημοκρατία της Βαϊμάρης. "Θυμηθείτε στη δημοκρατία της Βαϊμάρης πως εξετράφη το αυγό του φιδιού και τα λάθη που έκανε η αριστερά και πως συνέπλευσε πολλές φορές κοινοβουλευτικά με όσους δολοφόνησαν τη δημοκρατία", ανέφερε.

"Σήμερα συμπλέετε μαζί τους", τόνισε, "σπέρνετε ανέμους και πολύ φοβάμαι ότι όλοι μαζί θα κληθούμε να θερίσουμε θύελλες. Ας το έχετε αυτό υπόψη σε μία δύσκολη στιγμή για τον κοινοβουλευτισμό".

Από την πλευρά της η γγ του ΚΚΕ, παρεμβαίνοντας είπε: "Μην εκβιάζετε. Είναι εκβιασμός αυτός όταν μιλάτε για σύμπλευση των κομμάτων που θα στηρίξουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να λέτε ότι θα ψηφίσουν το ίδιο με την Χρυσή Αυγή". "Αφήστε τη θεωρία των δύο άκρων . Εσείς θρέφετε αυτή τη Χρυσή Αυγή", πρόσθεσε η κυρία Παπαρήγα.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: