slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμπολίτες κοιμηθείτε ήσυχα ο Λευτέρης Βερύκοκος, όπως δηλώνει , θα συνεχίσει να είναι στις επάλξεις προκειμένου να σταματήσει η κατρακύλα και το ξεπούλημα του τόπου. ( το ότι μέχρι τώρα έβρισκε την δική του ψήφο στην κάλπη, γι’ αυτόν, δεν σημασία.

«Φυσικά δεν θα απαντήσω στην πανικόβλητη παρέμβαση του κου Δημάρχου στο σταθμό σας μετά τη σημερινή μας συνομιλία. Το περιεχόμενό της ενημέρωσης που υποτίθεται ήθελε να κάνει, όλως τυχαία μετά την καταγγελία της ανεπάρκειάς τους από την παράταξή μας, ήταν το απόλυτο τίποτα. Τι να απαντήσεις στο τίποτα;
 Έδειξε όμως ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον πολιτικό λόγο από την τεχνοκρατική άποψη. Είναι βέβαια το πρόβλημά του, αλλά μας αφορά γιατί είναι ο δήμαρχος της Νάξου.

 Η αναφορά του στα ''αυγά'' της Χρυσής Αυγής, δείχνει   την πραγματική του κομματική ένταξη. Αποτελεί αυτός και η παράταξή του στο δήμο Νάξου, τους γνήσιους εκπροσώπους της ακροδεξιάς κυβέρνησης, που ξεπουλά αυτές τις μέρες στις γερμανικές τράπεζες ό,τι άφησαν όρθιο οι προηγούμενοι. Μ' αυτή του την ιδιότητα συνομίλησε και με τους γερμανούς νέο-αποικιοκράτες.
 Θα συνεχίσω να συμμετέχω στους αγώνες του πολιτικού μου φορέα, του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να σταματήσει η κατρακύλα και το ξεπούλημα».
 Νάξος, 01 11 2012  
Λευτέρης Βερύκοκκος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι μαζέψτε τον γιατί μας εκθέτει όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ Η ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ". ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαβαλα απο το καλαμι μεγαλε και προσεχε μη σκισεις κανενα καλτσον

Ανώνυμος είπε...

Οι Φιλοτήταροι ΨαροΓρατσίες δεν το βάζουν κάτω. Κάνουν ρεζίλι το χωριό τους και τη Νάξο. Έχε το νου σου Λευτέρη και κόψε τα καλαμπούρια μαζί τους. Αυτοι δεν αλλάζουν με τίποτα.